Asla Söylememeniz Gereken 6 Cümle


Kendinize karşı yaklaşımlarınız özgüveninizi tamamen yükseltebildiği gibi aynı zamanda bir anda tamamen yıkabilirde. Başarılı olmak için uğraşıyorsanız kendiniz ile ilgili bu cümleleri asla kurmamalısınız.


1. Şanssız Olmasaydım
İmaknlarınızı ne kadar zorlar ve bir konu hakkında üstelerseniz şans oranlarınız o kadar artacaktır. Bir şeyi elde etmek istiyorsanız şanssız olduğunuzu düşünerek vazgeçmeyin ve üzerine gitmeye çalışın.


2. Artık Çok Geç
Hayatınızdaki bazı şeyleri değiştirmek için vakit asla hiçbir zaman geç değildir. En kötü olayları atlatan insanlar bile hayatının iplerini eline almak için küllerinden tekrar doğabilir. Yaşadığınız sıkıntılar ve ilerleyen yaşınız bir dezavantaj değildir. Bunlar size tecrübe kazandıran durumlardır.

3. İnsanlar Hakkımda Ne Der?
Başka insanların sizin hakkınızda olumlu ya da olumsuz olarak neler düşündüğünü merak ediyor ve attığınız her adımda bunları göz önünde bulundurarak hareket ediyorsanız stres seviyeniz bir hayli fazla artacak demektir. İçinizden geldiği davranın ve gerçek kimliğinizi herkese karşı yansıtın.

4. Beni Kimse Sevmiyor
Bunu asla bilemezsiniz. Köşenizde oturup sizi kimsenin sevmediğini düşünerek vakit geçireceğinize sizi sevebilecek insanların olduğu mekanlarda bulunmayı deneyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile sosyalleşin ve köşenizde oturup beyaz atlı prensin ya da pamuk prensesin size gelmesini beklemekten vazgeçin.

5. Başarısız Olacağım
Denemeden yarışmadan çekilmeyin.Hayatınızdaki tüm başarıları ve kendinizi düşünerek başarısız olacağınız konuda ufak bir şansınız olduğu ihtimalini her zaman göz önünde bulundurun ve başarısız olmaktan asla korkmayın. Her başarısızlık sizin için büyük bir tecrübe olacaktır.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?