Genç Odası Nasıl Süslenir?


Genç odalarının dekorasyonu yapılırken, mobilyaların birbirleriyle olan uyumları önemlidir. Ahşapların renkli mobilyalar ile birlikte tek başına bir bütünlük oluşturamayacağı unutulmamalıdır. Ahşap mobilyalar kullanarak genç odalarını süslemek istiyorsanız krem ve bej tonlarını seçmeli ve mobilyalarda ise aynı tonları kullanmalısınız.


Genç kız odalarında aksesuar kullanımına ağırlık vermelisiniz. Boy aynaları ve duvara monte edilebilen şık dekoratif çerçeveler kullanabilirsiniz. Mor ve yeşil renginin uyumundan da yararlanarak canlı ve genç kızlara yönelik dekorasyonlar üretebilirsiniz.


Genç Erkek Odaları Nasıl Süslenmeli?


Erkeklerin odalarını süslerken ise seçenekleriniz biraz daha kısıtlıdır. Bu yüzden erkek çocukların zevklerine ve ilgi alanlarına hitap eden seçimler yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Örneğin müzik ile ilgilenen bir çocuğunuz var ise hoş bir gitar fotoğrafını çerçeveletip odasına koyabilirsiniz.
Halı seçimlerinde de yine hobilerine ve zevklerine yönelik motiflerin üzerinde yer aldığı halıları kullanabilirsiniz.
 

Genç kız ve erkek odalarındaki çalışma masalarını ise mobilyalarınızın renkleri ile uyumlu seçmelisiniz. Genç odalarına büyük bir hava katabilen bu tür çalışma masaları uyumlu ve bütünlük içindeki mekanlar elde edebilmeniz açısından önemlidir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi