Sevginizi İfade Etmenin 4 Etkili Yolu


İlişkilerde genel olarak yaşanan sorunlardan birisi, tarafların birbirlerini çok sevdiklerini belirtmeleri ancak karşı tarafın bu sevgiyi yeteri kadar hissedememesidir. Çift olarak ilişkinizin uzun soluklu olması için sizlere sevginizi nasıl ifade edebileceğinizi açıklıyoruz.


1. Onay Vermek
Karşınızdaki kişi bazı zamanlar kendileri ve ilgilendikleri alanlar hakkında olumlu ve onay veren sözler duydukları zaman mutlu olurlar ve sevildiklerini hissederler. Yaptıkları tüm eylemlerin fark edilmesini ve sevdikleri kişi tarafından takdir edilmesini isterler. Onay sözleri ile partnerinize yaklaşmanız onun gözünde daha değerli olmanızı sağlayacaktır.


2. Paylaşımlar
Paylaşmak ve dinlemek birlikte yapıldığı zaman daha anlamlı olan aktivitelerdir. Nitelikli bir ilişki için eşinizin sizinle iyi vakit geçirebilmesi adına onunla olan paylaşımlarınızı daha anlamlı ve özel kılmaya çalışın. İyi vakit geçirmek için sadece hediyeler almak ve yemekler yapmak her zaman yeterli olmayabilir.


3. Sürprizler
İlişkinizin ilk günlerinde yaptığınız sürprizleri artık yapmıyorsanız partneriniz bu durumdan rahatsız olabilir. Eşinizi sevdiğinizi ve onu aklınızdan çıkartmadığınızı belirten hediyeler ile sürpriz yaparak onu şaşırtabilirsiniz.


4. Destek Olmak
Eşinizin başı sıkıştığı anlarda köşenize çekilip sorunların sona ermesini bekliyorsanız büyük bir hata yapıyorsunuz. Eşinizin işlerinin yoğun olduğu ya da kişisel problemler yaşadığı dönemlerde ona varlığınızı hissettirecek davranışlar sergileyin ve destek olmaya çalışın. Bu tür dönemlerde sevgiliniz sizden daha fazla etkilenecektir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?