Kadife Pantolon Nasıl Giyilir?

Kadife kumaşlar yapıları gereği her mevsim giyilebilecek kumaşlar değildirler. Sonbahar ve kış ayları kadifelerin giyilmesi için daha uygun olan mevsimlerdir. Erkek ve kadın modasında sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez parçaları olan kadife pantolonları giyebilmek için ise bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor.



Kadife pantolonlar özellikle spor ve klasik bir tarz için uygundur. Düz ve sade renkli olan kadife pantolonlarınızı, düz ya da desenli olan triko kazaklarınız ile birlikte giyerseniz spor bir stil elde edebilirsiniz. Spor bir stil için ayrıca oduncu gömlekleri ya da hırkalardan da yararlanabilirsiniz. Kot gömlekler ve kot ceketler ie birlikte de kadife pantolonlarınızı birlikte giyebilirsiniz. Bu tür pantolonlar ile giyilebilecek en ideal ayakkabılar ise uzun çizmeler, dolgu topuklu ayakkabılar ve bootielerdir.


Klasik Stilde Kadife Pantolon Kullanımı


Ofiste şıklığınızı yakalayabilmek istiyorsanız kadife pantolonlarınızı kadife ceketler ile ya da kumaş ceketler ile birlikte giyebilirsiniz. Ceket içerisine giyeceğiniz bluzun ise sade olması gerekiyor. Ufak tefek aksesuarlar ile birlikte ise stilinizdeki hareketliliği elde edebilirsiniz.


İpek gömlekler de klasik bir stil için yararlanabileceğiniz gömlek modelleridir. Klasik stil için ayakkabı seçimlerinizi ise topuklu bootie, stiletto ya da topuklu çizmelerden yana yapabilirsiniz. Clutch stili çantaları da ofis stiliniz için kullanabilirsiniz.

Çizgili ve kareli olan kadife pantolonları ise kilo problemi olduğunu düşünen bayanlar tercih etmemelidirler.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi