Bir Erkeğin Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

Erkekler söz konusu olduğu zaman ikili ilişkilerde bazen durumlar tam bir çıkmaza girebiliyor. Duygularını belli etme konusunda sınıfta kalan erkeklerin sizden hoşlandığını anlayabilmeniz için erkeğin hareketlerini dikkatli bir şekilde okuyabilmeniz gerekiyor.



Erkeklerin bir ilişkide kendilerini en çok ele verdikleri davranışlardan birisi kıskançlıktır. Erkekler sevdikleri ya da hoşlandıkları bir karşı cinsi diğer erkeklerden kıskanmaya başlarlar. Bu sebeple eğer bir erkekle flörtleşiyorsanız ve karşınızdaki erkek ufak tefek kıskançlık belirtileri göstermeye başlamış ise sizden hoşlanma ihtimali oldukça yüksek demektir.


Kıskançlık belirtileri göstermeyen erkekler hoşlandıkları kibar davranışları ile belli ederler. Davranışlarının altında yalnızca cinsellik beklentileri olup olmadığı anlaşıldıktan sonra erkeğin kibarlığını sizden hoşlandığını anlayabilmek için değerlendirebilirsiniz.


Fiziksel Temas ve Artan İlgi


Uzun bir ilişkide erkekler kadınların tüm sorunları ile ilgilenmeyi severler. Hatta bazı özel durumlarda kadınların aileleri ile olan sorunlarını dahi dinleyerek çözüm üretmeye çalışırlar. Karşınızdaki erkek kişisel problemlerinizi ciddiye alıyor ve sizi dinliyor ise sizden hoşlanmaya başlamış demektir.

Fiziksel temas hoşlanmanın diğer belirtileri arasındadır. Erkek sizinle konuşurken size dokunuyor ise ya da vücut dili ile size birtakım mesajlar gönderiyor ise bu tür mesajları iyi okumalı ve sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmelisiniz.


Erkek arkadaşlarından çok size vakit ayıran bir kişi ile karşılaştıysanız büyük bir ihtimal ile bu kişi sizden hoşlanıyor olabilir. Erkeğin çevresine ayırdığı vakit azalıyor ve size ayırdığı vakit çoğalıyor ise erkeğin sizden hoşlandığını anlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi