Birini Gerçekten Sevdiğinizin 5 Kanıtı


Hayatınızdaki bazı kişilere yaklaşım tarzınız diğerlerine göre hep daha farklı olur. Sevdiğiniz kişiler ise genellikle bu şanslı kişilerden olurlar.


1. Tavır Alamamak
Başka bir kişi yapsa oldukça büyük bir tavır alacağınız bir durum karşısında alttan almayı başarabiliyorsanız ve en kötü durumda bile kendinizde suç arayacak duruma geldiyseniz karşınızdaki kişiyi seviyorsunuz demektir.


2. Sinirlenememek
Hararetli bir tartışma sonrasında her şeyi çabucak unutup kendinizi onun kollarına atıyor ve olayları fazla büyütmüyorsanız o kişiye değer veriyorsunuz demektir. Zaman içerisinde neye sinirlendiğinizi bile hatırlamayarak sakinleşebiliyorsanız o kişiden vazgeçmeyin.


3. Sorunlarını Önemsemek
Birini gerçekten seviyorsanız en sıkıntılı döneminizde bile olsanız kendi derdinizi unutarak ona yardımcı olmaya çalışırsınız. Başına kötü bir durum geldiği zaman sabahlara kadar onun yanında olmak ve destek olmak istersiniz.


4. Kıskanıyorsanız
Kıskanmak bu işin doğasında vardır. Dozunda ve tadında bir kıskançlık söz konusu ise karşınızdaki kişiyi seviyorsunuz demektir. Yalnız dikkatli olun kıskançlık seviyenizi karşınızdaki insanı boğacak noktaya getirmeyin.


5. Mesafeler Sorun Değildir
Aranızda kilometrelerce mesafe olsa bile eğer onu seviyorsanız bu mesafe sizin için herhangi bir şekilde problem olmayacaktır. Uzun mesafeli ilişkilerin günümüzde teknoloji sayesinde zaten biraz daha rahat yaşanıyor olmasından dolayı kendinizi özgür ve rahat hissedebilirsiniz. Tabii arada bir onun yaşadığı yere giderek sürpriz yapmayı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?