Beyaz Tenlilere Hangi Saç Renkleri Yakışır?


Açık ten rengine sahip bir bayansanız soğuk ten renkleri kategorisinde yer alıyorsanız anlamına gelmektedir. Ten renginiz ile birlikte ise göz renginiz de saç renginizin belirlenmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu sebeple teniniz ve göz renginiz ile uyumlu olan saç renklerini seçmeye çalışmalısınız.



Saç kesiminizin de ten ve göz renginiz ile birlikte bir uyum içerisinde olması gereklidir. Açık ten rengine sahip biriyseniz pek çok farklı saç rengini kolay bir şekilde teninize uydurabilirsiniz.

Beyaz ten renkli bayanlar için en iyi tercihlerden birisi platin sarısıdır. Ten rengi beyaz olan bayanlarda platin sarısı saç renkleri, göz renkleriyle birlikte de büyük bir uyum yaratabilmektedir. Platin saçı ister uzun isterseniz kısa olarak kestirerek kullanabilirsiniz.


Kızıl ve Siyah Saç Beyaz Tenlilere Yakışır mı?


Platin saçlarda dikkat edilmesi gereken nokta ise makyajdır. Platin saçın estetik duruşunu iyi bir şekilde yansıtabilmek istiyorsanız mutlaka makyajınızı düzenli olarak yapmanız gereklidir. Aksi takdirde ten renginiz beyaz olduğu için platin renkli bir saç ile birlikte fazla solgun ve donuk yüz hatlarına sahip olursunuz. Göz makyajı ve ruj olmadan platin saçları kullanmamaya özen göstermelisiniz.


Eğer iddialı renklerden hoşlanıyorsanız saçlarınızda kızıl rengini kullanabilirsiniz. Beyaz bir ten ile şarap kızılı bir saçın uyumu birbiriyle zıt bir uyum yakalayabilecek duruşa sahiptir. Çarpıcı ve iddialı renkler arasında yer alan koyu siyah rengini de beyaz teniniz ile birlikte kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi