İstanbul’da Mükemmel Manzaraya Sahip 5 Restoran

Mükemmel ve eşsiz bir manzara eşliğinde lezzetli yemekler yemek herkesin hayalidir. Yıldönümleriniz ve özel geceleriniz için birbirinden nefis manzaraya sahip restoranlar arıyorsanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz.


1. Villa Bosphorus – Beylerbeyi

Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan Boğaziçi Köprüsü’nün Anadolu yakası ayaklarının hemen yanında yer alan bu mekan, sahilinden tepelere kadar uzanan mükemmel bir manzaraya sahiptir. Özellikle geceleri bu mekanda Boğaziçi Köprüsü’nün eşsiz manzarası ve ışıkları altında yemeklerinizi yiyebilirsiniz.


2. Leb-i Derya – Şişhane

Uygun fiyatları, eşsiz menüsü ve Boğaz’dan tarihi yarımadaya kadar uzanan mükemmel İstanbul manzarasında yemek yeme imkanlarını sunmakta olan Leb-i Derya, Şişhane’de görebileceğiniz en iyi restoranlar arasında yer alıyor.


3. Lacivert Restaurant – Anadolu Hisarı

Leziz tatları, eşsiz sunumları ve büyüleyici manzarasıyla samimi vakitler geçirmek istiyorsanız Anadoluhisarı’nda yer alan Lacivert Restaurant’ı ziyaret edebilirsiniz.


4. Kalpazankaya Restaurant – Burgazada

Haftasonlarında ufak bir kaçamak yaparak sevdikleriniz ile birlikte adalara ziyaret yapmak istiyorsanız ve Burgazada’yı tercih ettiyseniz mutlaka Kalpazankaya Restaurant’ı ziyaret etmelisiniz. Adanın en tepe noktasında yer alan bu tarihi restoran eşsiz manzarası ile ziyaretçilerini büyülüyor. Servisin hızlı bir şekilde yapılması ve menüdeki yemeklerin her insanın damak zevkine uyması ise mekanın en önemli avantajları arasında yer alıyor.


5. Anjelique – Ortaköy

3 katlı bir yalıda yer alan bu mekanın her katında farklı türde müzikler çalınıyor. Ünlü DJ’lerin canlı performansları ise sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi