Android için En İyi 4 Oyun


Android işletim sistemine sahip olan kullanıcılar için her gün birbirinden farklı oyunlar piyasaya sürülüyor. Bu oyunlar içerisinden en iyi 4 yapımı seçerek sizlere sunuyoruz.


1. Grand Theft Auto: San Andreas

Rockstar Games firmasının efsanevi oyun serisi olan GTA’nın Android platformu için yayınlanmış olan oyunu San Andreas, Android cihazların en iyi oyunları arasında yer alıyor. Las Santos, San Fierro ve Las Venturas şehirlerinde maceradan maceraya koşabileceğiniz bu oyun özellikle başarılı görselleri ve büyük haritası ile ilgi topluyor.


2. Asphalt 8: Airbone

Akıllı telefonlarda araba oyunları denildiği zaman herkesin ilk tercih ettiği Asphalt serisinin son oyunu olan Airbone, en iyi yarış oyunları arasında yer alıyor. 56 adet aracın yer aldığı oyunda rampalardan uçabilir, 360 derecelik dönüşler yapabilir ve drift modunda hareketler deneyebilirsiniz.


3. Angry Birds Go!

Angry Birds serisindeki diğer oyunlardan farklı bir yapıya sahip olan bu oyun yarış oyunları kategorisinde yer alıyor. Angry Birds kahramanları ile heyecanlı bir yarış yapmak istiyor ve araç sürmek istiyorsanız Android cihazlarınızda bu oyunu oynayabilirsiniz.


4. Monument Valley

Son yılların en başarılı yapımları arasında yer alan Monument Valley, minimalist 3 boyutlu tasarımları ve görsel şıklığı ile tüm Android kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Monument Valley’in gizemli dünyasını keşfedebilmek için Android cihazınız olması yeterli.


Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi