En İyi 4 Sonbahar Filmi Tavsiye


Havaların yavaş yavaş soğumaya başlaması ile birlikte sinema salonları da dolmaya başlıyor. Beyaz perde ise sonbahar konusunu işleyen sayısız örneği bünyesinde barındıran bir dünya olarak biliniyor. İşte sonbahar aylarında evlerinizde izleyebileceğiniz en iyi 4 sonbahar temalı film.


1. Autumn in New York

Will Keane adlı kadınların asla karşı koyamadığı yakışıklı bir adam ve Charlotte Fielding’in tanışması ile başlayan film bu iki insanın mutluluk arayışlarını sonbahar teması içerisinde işlemektedir.

2. Far From Heaven

Nostaljik filmleri seviyorsanız bu film sizler için ideal olacaktır. 1950’li yılların Amerika’sında geçen bu film sıradan bir ev kadınının hikayesini izleyenlere anlatmaktadır.
Whitaker ailesi olarak mutlu bir hayat sürdüren aile, Cathy’nin bir gün kocasını başka bir kadınla yatakta yakalaması ile dağılma noktasına gelmiştir.


3. Sweet November

İşkolik ve işten başka bir şey düşünmeyen Nelson Moss adlı karakter bir gün ehliyet almak için gittiği sınavda Sara adlı çılgın bir kız ile tanışır. Nelson bu kıza karşı hislerini açıkladıktan sonra bu kızın onunla 1 ay boyunca vakit geçirmesini ister. Sara hayatında ilk defa aşık olur ve 1 ay boyunca onunla birlikte yaşamayı kabul eder.


4. Garden State

26 yaşında olan Andrew Largeman 9 yıl sonra, annesinin öldüğü eve geri dönüyor. Annesinin cenazesinde eski dostu Mark ile karşılaşan Andrew birbirinden tuhaf maceralar yaşamaya başlıyor.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi