Dantelli Gelinlik Nasıl Giyilir?


Kadınların en büyük ve ortak hayalleri arasında kusursuz bir düğün yapmak ve bu mutlu günlerinde şık bir stile sahip olmak vardır. Birbirinden farklı gelinlik modellerini deneyen kadınlar üzerlerine en fazla yakışanını bulmak için uğraşırlar. Kadınların büyük bir çoğunluğu ise genellikle dantel gelinlik modellerini giymeyi tercih ederler.


Eğer kır düğünü ya da açık hava düğünü yapmayı düşünüyorsanız kolları askılı olan bir dantelli gelinliği saçlarınızı topuz yaparak giyebilirsiniz. Bu tür ortamlarda giyilecek olan gelinliğin duvakları ise ufak olmalıdır. Duvak uçlarında ise yine dantel süslemeler tercih edilebilir.


Dantelli gelinlik ile birlikte sade bir makyaj yapılması gereklidir. Dudaklarınızda mat bir ruj, gözlerinizde hafif makyaj yapmanız yeterli olacaktır. Aksi takdirde dantelli gelinliğinizin güzel görünümüne ufak bir gölge düşürebilirsiniz.

Salon Düğünlerinde Dantelli Gelinlik Nasıl Giyilir?


Salonlarda düğün yapmayı düşünüyorsanız daha çok gelinliğin tamamını kaplayan dantelli gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Straplez ya da tamamı dantelli olan gelinlikler ile birlikte dağınık topuz ya da omuzlara doğru inen dalgalı bir saç modeli kullanabilirsiniz.


Duvaklar sade tasarıma sahip olmalı ve belinize kadar uzanmalıdır. Gelinliğiniz yeteri kadar dantelli olacağı için bu noktaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca duvağın yerlere kadar uzanması ve yere değmemesi de önemlidir. Makyaj konsunda ise dudağınıza parlak ve iddialı bir ruj sürebilir gözlerinizde ise yine aynı şekilde parlak bir makyaj kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi