Bisiklet ile Seyahat Etmenin 5 Avantajı


Seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek için doğayı seçiyorsanız seyahat etmek aslında tahmin ettiğiniz kadar pahalı olmayabilir. Hayallerinizi ertelemeden bisikletinize atlayarak doğa ile iç içe bir tatil geçirebilirsiniz.


1. Ekonomik Olması
Tatile çıkabilmek için ihtiyacınız olan tek şey çantanızı hazırlamaktır. Çadırınızı ve uyku tulumunuzu hazırladıktan sonra bisikletiniz ile birlikte yola çıkabilirsiniz.

2. Otele Para Vermezsiniz
Otellerde konaklamayı sevmiyorsanız bisikletiniz ile seyahat ettiğiniz zaman kendi seçtiğiniz bir manzaranın önünde çadırınızda kalabilirsiniz. Rahatınıza düşkünseniz etrafında duş ve tuvalet gibi bölümler olan kamp alanlarını da tercih edebilirsiniz.


3. Özgürsünüz
Durmadan konuşan ve başınızı ağrıtan seyahat arkadaşlıklarına katlanmak zorunda değilsiniz. Otobüste yanınıza oturan kişiyi de yolculuk sonuna kadar dinlemek zorunda değilsiniz. Yol boyunca tamamen kendiniz ile baş başasınız. Bisikletinize atlayın ve özgürlüğün tadını çıkartın.

4. Yolunuzdaki Detayları Atlamayın
Bisiklet ile yolculuk yaparken etrafınızdaki tüm güzellikleri tek tek inceleyebilirsiniz. Bisiklet ile seyahat ettiğiniz zaman rotanızı kendiniz belirlediğiniz için yolda ufak molalar vererek doğanın güzelliklerinin tadını çıkartabilirsiniz.


5. Güneşin Doğuşunu İzleyin
Arabaların çıkarttığı gürültüler yerine güneşin kuşların hoş sesleri ile birlikte doğuşunu izleyebilirsiniz. Hayatınızdaki her şeyi unutarak bu eşsiz manzarayı izlemek ve manzarayı izlerken çayınızı hazırlamak istiyorsanız bisikletiniz ile seyahat edebilirsiniz. Bisikletinizi istediğiniz yerde durdurup bu tür anların keyfini çıkartabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi