Ten Rengine Göre Kırmızı Ruj Seçme Rehberi

Kırmızı ruj sürdüğünüz zaman kendinize yakışmadığını düşünüyorsanız ufak tefek noktaları gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Kendi ten renginize göre kırmızı ruj seçimi yaparsanız aslında kırmızı rujun size çok fazla yakıştığını fark edebilirsiniz.



Esmer Tenliler

Mercan tonlu kırmızı rujlar esmer tenli kadınlara oldukça fazla yakışan rujlardır. Orta ve koyu ten rengine sahip kadınlar için en ideal kırmızı ruj tonu parlak ve enerjik yapıya sahip olan mercan rengidir.


Beyaz Tenliler

Beyaz ten rengine sahip olan kadınlar kırmızı ruj seçimi konusunda diğer ten rengine sahip olan kadınlara göre daha şanslıdırlar. Kırmızının yoğun olduğu parlak tonlar bu tür beyaz tenli kadınlara yakışabilir. Beyaz tenli kadınlar bu tür kırmızı ruj seçimlerini pembe allık ve hafif sürülmüş bir eyeliner ile tamamlayabilirler.


Açık Bronz Tenliler

Yaz aylarında tatilden sonra ten renginiz değiştiyse ve yavaş yavaş açılmaya başlıyor ise açık bronz ten rengine sahipsiniz demektir. Fakat bu durumda üzülmenize gerek yok. Ahududu tonlarındaki kırmızı rujları bu tür ten rengine sahip olduğunuz zaman özellikle sonbahar aylarında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


Pembe ve Beyaz Tenliler

Pembe ile beyaz renginin karışımı bir ten rengine sahip olan kadınlar bordo renkli kırmızı rujları kullanabilirler. Mat bir görünüme sahip olan bordo rujlar pembe ve beyaz renginin karışımı ten rengine sahip olan kadınlara oldukça yakışabiliyor.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dockers by Gerli Sandalet Modelleri