Tatile Gidememenin Dünyanın Sonu Olmadığının 8 Kanıtı

Bu yıl tatile çıkamayacaksanız aslında çok da üzülmenize gerek yok. Olaylara biraz da olumlu ve eğlenceli açıdan bakarak üzerinizdeki stresi ve üzgünlüğü ortadan kaldırmayı da deneyebilirsiniz.

1. Havalar Çok Sıcak Tribine Girmeyin!

Evde oturduğunuz zaman denize girmek istiyorsanız ve bu yöntem ile serinleyebileceğinizi düşünüyorsanız “esmiyor” moduna girmeden önce kendinize alternatifler üretmeyi öğrenin. Güzel bir söğüt ağacının yakınlarında da vakit geçirmeyi deneyebilirsiniz.

2. Mis Gibi Bir Limonata Yapın!

Kendinize lezzetli ve buz gibi bir limonata yaparak arkadaşlarınız ile balkon veya teraslarda keyif yapın. Çayın da hararet aldığı söyleniyor. Alternatif olarak onu da deneyebilirsiniz.

3. Arabaya Atlayın Doğru Sahile!

Arabanız var ise yakınlarınızda nerede sahil var ise doğrudan oraya gitmeyi deneyebilirsiniz. Denize girebilmek için KM'lerce yolu çekmenize ve yorulmanıza gerek yok. Hem bu yöntem ile daha ekonomik bir çözüm üretmiş olursunuz.

4. Tatildekilerin Kaçırdığı İndirimli Mağazaları Ziyaret Edin!

Tatilcilerin şehirlerden uzaklaştığı dönemlerde indirim kampanyası yapan mağazalara sık sık uğrayın. Bütün ürünler yerinde duracağından dolayı mağaza sizinmiş gibi hareket ederek ihtiyacınız olan tüm ürünleri indirimli fiyatlardan bir güzel satın alın.

5. Sevdiğiniz Dizileri İzleyin!

Bütün yıl boyunca izlemeye başlayacağınızı söylediğiniz ve beğendiğiniz diziye başlayabilmek için daha güzel bir fırsat olamaz. Hemen kurulun televizyon veya bilgisayarınızın karşısına yanınıza serinletici içeceklerinizi de alıp dizinizi izlemeye başlayın.

6. Paranızı Sayın!

5 yıldızlı otellere özellikle tatil dönemlerinde 2 katı ücret ödemek zorunda kalmamanız demek paranızın büyük bir kısmının cebinizde kalması demektir. Kenara koyduğunuz paranız ile uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeyi kendinize ödül olarak alabilirsiniz.

7. Su Savaşı Yapın!

Büyük oyuncakçılarda satılan su tabancılarından da satın alarak su savaşının daha keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Yaşınız her ne olursa olsun arkadaşlarınızın da bulunduğu bir ortamda su savaşı başlatın ve bu savaşın tadını çıkartın.

8. Şehrin Boş Sokaklarının Tadını Çıkartın!

Tıklım tıklım dolu olan ve yaşadığınız yeri bazen katlanılmaz hale getiren sokaklarda gönül rahatlığı ile dolaşmanın tadını çıkartın. Bisiklet, kaykay ve paten gibi zevkleriniz varsa bunlar için daha iyi bir zaman olmayacağını unutmayın!

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi