LG Viewty (KU990) Cep Telefonu

Evet tanitacagim urun LG KU990 ya da Viewty. Urunu inceleme firsati buldum ve hayrani oldum sanirim en kisa zamanda alacagim :)

Iphone'dan hemen sonra cikti LG Viewty ve gorunum - ozellik olarak hemen hemen ayni cihaz diyebiliriz. Iphone kisa bir sureligine kullanma firsati buldum tum ozellikler harika diyebiliriz, ancak cihazin buyuklugu bana hantal hissi verdi. (Boyutlar LG 103.5mm x 54.4mm x 14.8mmIphone 115mm x 61mm x 11.6mm) ama Viewty'i elime aldigimda o his olmadi LG suan piyasada bulunan smartphone'lar gibi veya iphone gibi hantal bir telefon degil gercekten harika bir cihaz uretmisler, zaten LG son yillarda yapmis oldugu ataklarla bunuda kanitliyor.

Telefonun en one cikan ozelliklerinden birisi 5mp kamerasi (Schneider-Kreuznach Sertifikalı), normal bir fotograf makinasindan farki yok ayrica cekim modlari da gercekten harika.

Tabi ozellikler bununla sinirli degil dokunmatik ekran, 5mp kamera, bluetooth, video gorusme, el yazisi tanima ozelligi, goruntu dengeleyisi, 120dps cekim, divx oynatma, internet ....... boyle liste uzayip gidiyor.

Fiyatlara gelince Viewty Turkiyede 920 YTL ile 1000YTL arasi aliciyla bulusuyor, bu fiyat Ingiltere'de suan 210 Sterlin, almak isteyenler biraz daha beklerlese hem urunun versiyonu yenilenir hem de fiyati asagilara cekilir diye dusunuyorum.


LG KU990 Viewty web sitesini buradan ziyaret edebilir urunun tum ozelliklerini inceleyebilirsiniz.

Cnet sitesinin LG KU990 Viewty incelemesinide goz ardi etmeyin ;)

Web Lokum

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi