Ortalik Toz Duman

Son 1 haftadir tum Dunya ve Turkiye basininda ilk one cikan haber Izlanda, Eyjafjallajökull yanardağı ve kuller. Bu meshur yanardagin patlamasi ile ortaya kuller serpilince tum Avrupa ve Iskandinavya kilitlendi. Iste bu durum yuzunden de insanlar telef oldu, Cin'den gelen bir cok urun ucus iptali nedeniyle gelemiyor, kargolar beklemede, insanlar havaalaninda kesmekes icinde vs.

Bu durumun ortaya cikarmis oldugu zarar ise yuzlerce milyar dolar. Hergun yeni bir rakam veriliyor. Bizim bilimadamlarimiz da Londra'da mahsur kalmislar, buyukelciligimize 180 kisi donmek istedigini ancak donemedigini dile getirmis schengen vize icin kolaylik istenmis. Simdi buraya kadar hersey normalde be kardesim sen orada kalsan 2 fazladan gun daha veya 3 fazladan gun ne olacak? Degisen bir sey yine olmayacak ki kara yolu en az 2gun surer :) yani sacma sapan isler. Ama herkesin acelesi oldugu icin guzel yurdum Turkiyem'de cok soze gerek yok.

Son olarak bu aksamalar bugun ya da yarin tamamen bitmis olacak diye dusunuyorum. Okuduklarimdan cikardigim sonuclar bunlar. Kul bulutlari belli bir seviye altina dusmus bu yuzden ucaklari etkileme riski yokmus. Yine de suanlik temkinli olunup bekleniyor.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi