Seven Psychopaths Film Yorumlari

Seven Psychopaths, Turkce haliyle Yedi Psikopat gercekten ilginc bir film.

Oncelikle sunu belirtmekte fayda var diye dusunuyorum. Bu filmi izlemeden once yaptigim arastirmada filmin yorumlari cok ilgincti. Soyle ki, izleyen bir kesim filmi cok begenmisken, diger kesim tam tersi hic begenmemisti.

Filmin IMDB puani 7,2 olunca bu iste bir yanlislik var diye dusundum. Sonucta bir kumar oynamak lazimdi ya begenecek yada begenmeyecektim. Nitekim o kumari oynadim ve iyiki de oynamisim :)

Seven Psychopaths icin film icinde film diyebiliriz. Bir yazarin yeni film senaryosu icin yazmaya basladigi karakterler ayni anda filmde de beliriyor (cok detaya gerek yok, izleyince goreceksiniz). Bence guzel hazirlanmis bir senaryo ve beni hem guldurdu, hem de zaman zaman sasirtti.

Eger siz de ben gibi bu filmi duymus ama henuz izlememis ve yorumlardan etkilendiyseniz size objektif olarak sunu soyleyebilirim. Pop-corn tarzi vakit gecirmelik filmleri seviyorsaniz bu film tam sizin tarziniza hitap etmiyecektir. Ama kaliteli bir komedi izleyeyim diyorsaniz bu cok saglam kadrolu filmi izlemenizi oneririm.
Seven Psychopaths Film Posteri
Seven Psychopaths (Yedi Psikopat) Film Kunyesi

Yonetmen: Martin McDonagh
Yazar: Martin McDonagh
IMDB Puani: 7,2
Tur: Komedi, suc
Sure: 110 dak.
Oyuncular: Colin Farrell, Sam Rockwell, Michael Stuhlbarg, Woody Harrelson, Michael Pitt, Christopher Walken, Helena Mattsson, Abbie Cornish

Seven Psychopaths (Yedi Psikopat) Tanıtım Filmini izle

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?