İlk Buluşmada Gidilecek 5 Mekan

Arkadaş ortamınızda yeni biriyle tanıştınız veya Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar üzerinden yeni bir arkadaşlık kurdunuz. İlk buluşma günü geldi çattı ve aklınız mekan seçimi konusunda karışmaya başladıysa listeye göz atabilirsiniz.



Kafe

İlk akla gelen yerler arasındadır. İlk buluşma için gidilmesi gereken yerler arasında her zaman risksiz ve garanti bir seçimdir. Kahvelerinizi yudumlarken birbiriniz daha iyi tanımak açısından rahat mekanlardır.



Akşam Yemeği Yiyebileceğiniz Yerler

Romantik bir akşam yemeği randevusu kapabilirseniz mum ışığı eşliğinde karşınızdaki kişiyi daha yakından tanıma fırsatını yakalayabilirsiniz. İlk buluşmada yenilmesi sakıncalı spagetti gibi yemeklerden ve ketçap, mayonez gibi soslardan uzak durmanızda fayda var.



Sokaklar

Aslında sokaklarda ilk buluşmada fazla vakit geçirmek daha avantajlıdır. Sokakta yüzlerce insanla karşılaşabileceğiniz için onlar üzerinde sohbet edebileceğiniz birçok konu bulabilirsiniz.



Bar

Alkolün verdiği rahatlık ile daha samimi bir ortam yakalayabileceğiniz yerlerdir. Ancak alkolün dozunu iyi ayarlamazsanız ilk buluşma için hoş olmayan durumlar yaşayabilirsiniz.




Sinema

Riskli bir seçimdir. Mekan seçimleri konusunda en son tercih etmelisiniz. Ancak teklif ettiğiniz kişi ilk buluşmada bu teklifinizi kabul ettiyse size güveniyor demektir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?