Dünyanın En Güzel Ada Ülkeleri


Dünyada yaz turizmi üzerinde fazlasıyla farklı aktiviteler düzenleniyor. Özellikle ada ülkelerine düzenlenen bu aktiviteler arasında ise birbirinden farklı seçenekler sizleri bekliyor. Dünyanın en güzel 6 ada ülkesini sizler için bir araya getirdik.




1. Filipinler
Vize ihtiyacı hissetmeden rahat bir şekilde gidebileceğiniz Filipinler ile Türkiye’nin arasında ilişkiler de oldukça iyidir. Toplam 7107 adadan meydana gelen bu bölgenin yüz ölçümü ortalama 300 bin km olarak belirlenmiştir.


2. Bahamalar
Filipinlerin en iyi alternatifleri arasında yer alan Bahamalar, Küba’nın üstünde yer alıyor. 700 kadar ada bulunduran bu bölge 2400’e ulaşan çıplak kaya oluşumunu da bünyesinde barındırmaktadır.


3. Malta
Akdeniz’de yer alan bu ufak ada gitmek için fazla para harcamanıza gerek olmayan yerler arasında yer alıyor. 3 büyük, 2 küçük adadan oluşur.


4. Mikronezya Federasyonu
Popüler ve ünlü bir ülke değildir. Fakat federasyon içerisinde aşırı sayıda ada vardır ve hepsi ufak olduğu için gezmesi daha keyiflidir.


5. İzlanda
İzlanda’da genellikle yaz turizmi ve bazen kış turizmi çok ilgi görmez. Fakat manzaralarının güzelliği ve sakinliği ile insanların ilgisini çeken bu bölge pek çok kişinin ziyaret etmesine yol açabilmektedir.


6. Avustralya
Opera Binası ile popüler olmayı başaran bu ülkey ziyaret etmek için pek çok farklı sebebiniz bulunuyor. Güney yarım kürede yer alan bu ada ülkesinde gezip görebileceğiniz birbirinden farklı pek çok nokta bulunuyor.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi