Boga Burcunun Genel Ozellikleri

Boğa burcu insanı prensipleri çok sever, bunları değiştirmez ve değiştirilmeye çalışılmasında da hiç hoşlanmaz. Yardımseverlik ve cana yakınlıklarıyla toplumda sevilen insanlardır. Özellikle dostları çok şanslıdır. İş hayatlarında ise sabır göstermeyi severler. Bu konuda oldukça kararlı ve dayanıklı da olurlar ancak biraz ağır hareket edebilirler.

Genellikle kendi içlerinde en çok yenmeye çalıştığı duygu tembelliktir. Biraz da risk alabilseler gerçekten çok başarılı olabilirler ama maalesef güvenlikçi ve kendini sağlama alma yapıları yüzünden risk alamazlar.


Boğa burcunun en büyük eksikliklerinden birisi de esnek olamamaları. Söylenen bir lafı direk olarak alırlar. Lafın altında ya da üstünde olan anlamlara kafa yormazlar. Bu yüzden çabuk kırılırlar ve gereksiz yere yanlış anlarlar.

Kurallarını da esnetemediği için politik değillerdir ve toplumun sadece bir kesimi ile anlaşabilir.

Boğa burcu insanı aşk hayatında sahiplenmeyi çok sever ve aynı zamanda da kıskanç insanlardır. Sevince bağlanır ve evliliğe inanırsa kesinlikle evlenir. Boğa insanı evlilik hayatında çok ılımlı ve anlayışlı olur. Neredeyse hiç öfkelenmez ancak öfkelendiğinde ise sizi çok şaşırtabilir. Bir evlilikte onu en çok hatta tek kızdıracak şey kıskançlıktır.

Bazen kendilerini anlatamadıkları için zor duruma düşerler. Sadece onu çok iyi tanıyabilen biri konuşmasa da anlayabilir. Genelde anlatamadıkları duyguları bir sanat dalı ile dışarı vurabilirler. Sanatı meslek edinmeseler bile mutlaka bununla ilgili bir hobisi olur. Seçtikleri meslek ne olursa olsun kendilerini geliştirmek isterler, bu yüzden Boğa burcu insanları bilinçli ve bilgili insanlardır.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi