Yengec Burcunun Genel Ozellikleri

Yengeç burcuna mensup insanlarla anlaşmak bazen zor bazen de çok kolaydır. Çok alıngan ve biraz hisli oldukları için yanlış anlayıp kolay darılabilirler. Evhamlı yapıları bazen hayatı zorlaştırabilir. Yine de yengeçlerin çok duyarlı insanlar olmaları çevresinde ki dostların çok hoşuna gider.

İyi birer dinleyici olan yengeçler, o kadar hassaslardır ki ağlayanla ağlar gülenle gülerler. Anlayışlı ve iyilikseverdir. Sürekli yakınının zor durumunda onun için ne yapabileceğiniz düşünür. Aynı ilgiyi ve iyi niyeti de karşı taraftan bekler.


Yengecin bu iyiliksever hali yediği bir dost kazığı karşısında inanılmaz bir hüzne bürünür. Bu yüzden yengeç kolay dost edinemez. Kimiz zaman çok asık suratlı olabilirler fakat genel de neşeli ve sıcakkanlı insanlardır.

Sabretmeyi severler ve her zaman kibar insanlar olmuşlardır. Herhangi bir tartışma içine girmezler girseler bile yüksek sesle konuşmazlar.

Yengeç duygusal olduğu için aşkı sever ve sadıktır fakat bundan emin olmak ister çünkü son derece karmaşık yapıları vardır. Genelde hayatla ilgili en çok neyi istediğinden emin olamaz. Karşısına sevebileceği biri çıksa çok sever fakat evlenmeli miyim ya da beklemeli miyim gibi bir sürü soru sorar kendine ya da bir işe girse gerçekten yapmak istediğim iş bu mu diye sorarlar.

Yengeçlerin sürekli aklı karışıktır ve sürekli soru sorarlar ama her şeyi kendi içlerinde yaşarlar. Onların dışarıdan bakıldığında sakin görüntüsü aldatıcıdır. Aslında yapmak istedikleri tek şey doğruyu yapmaktır. Nasıl mutlu olabilirim ya da nasıl mutlu edebilirim.

Yengeç burcunun bir şeylerden emin olması zaman alsa da bir gün kararını verecektir ve kesinlikle en doğru kararı verecektir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?