Mahmut Usta Ocakbaşı | Kayseri'de Nerede Ne Yenir?

Kayseri'ye is sebebiyle oldukca fazla gidip geliyorum. Kayseri mutfagi insani kendinden gecirecek kadar guzel cesitlerin oldugu bir mutfak, tabi hal boyle olunca ben de bos duramiyor fazlasiyla yemek tadiyorum.



Kayseri'ye has pastirmalar, sucuklar, mantilar, yaglamalar, yalanci mantilar, borekler, corekleri yemesi guzel ama arada yine et ihtiyacim oldugunda Mahmut Usta'ya giderim. Kayseri'de bulunan iyi kebapcilardan bir tanesi Mahmut Usta.



Kendisi kebapci oldugu icin hepiniz nereli diye dusunebilirsiniz hemen soyleyelim ne Antepli, ne Urfali ne de Adanali, kendisi de Kayserili. Kucuklukten ustasindan ve abisinden ogrenmis ve ocakbasinda kebaplari yapmaya baslamis.





Mekana gittiginizde ikram salata, ezme ve sogan sogus hemen geliyor.

Baslangic olarak gunun corbasi ile baslayabilirsiniz. Adana boyut olarak kucuk (normal lokanta buyuklugunde) lezzete gelince bence averajin ustunde ama harika, enfes bir adana bekliyorsaniz beklemeyin diye soyleyebilirim. Yine de lezzetli ve denenmeli.




Tavuk sis ve buftegi lezzetli ve kararinda pismis geliyor. Bence tavuk cesitleri gayet iyiydi eger yolunuz duserse deneyebilirsiniz ;)

Son olarak fiyatlara deginecek olursak Kayseri standartlarinda dusununce gayet uygun, ama Istanbul ile karsilastirirsak ucuz diyebiliriz :)


Mahmut Usta Kayseri'de Bankalar Caddesinde. Eger yolunuz duserse Bankalar Caddesine gidince kime sorsaniz size tam tarifi verecektir.

Mekan Değerlendirmesi

Fiyatlar : Iyi
Lezzet : Iyi
Hizmet : Normal
Temizlik : Norml


Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi