İlk Buluşmada Uzak Durulması Gereken 5 Yiyecek

İlk buluşma için kendinizi hazır hissediyorsanız ve giyeceğiniz kıyafetlere kadar her şeyinizi hazırladıysanız gittiğiniz mekanda yiyeceğiniz yemeklere de dikkat etmelisiniz. Sizler için ilk buluşmada uzak durmanız gereken 5 yiyeceği sıraladık.


1. İsmini Bilmediğiniz Yemeklerden Uzak Durun

Menüye baktığınız zaman adını telaffuz edemediğiniz yemekleri sipariş verirken komik duruma düşmeyin. Ayrıca bu tür yemeklerin ne türde olduğunu ve damak zevkinize hitap edip etmediğini de bilmediğiniz için aç kalma gibi bir riske yol açabilirsiniz.

2. Spagetti

Alt tarafı bir makarna diye düşünebilirsiniz. Fakat spagetti yemesi bazen büyük bir işkenceye dönüşen en sıkıntılı yiyeceklerden biridir. Her tarafınızın ilk buluşmada soslara bulanmasını istemiyorsanız spagettiden uzak durun.

3. Hamburger

Menüye baktığınız zaman canınızın çektiği hamburgeri yemek de biraz zor olabilir. Hamburgeri çatal bıçak ile yemeyeceğiniz için karşınızdaki kişinin önünde elleriniz ile yemek yemeniz ilk buluşma için biraz tuhaf kaçabilir.

4. Dürüm

Dürümün içerisinde genellikle soğan ve acı sosu olduğu için ilk buluşma için bu yiyecek uygun değildir. Bunun yerine ızgara tavuk gibi yemekler söyleyerek çatal ve bıçak eşliğinde daha kibar ve sağlıklı bir şekilde yiyebilirsiniz.

5. Çin Yemekleri

Lezzetli ve lüks bir Çin restoranına gitmeyi düşünüyorsanız bu fikrinizi bir kez daha düşünün. Çubuklar ile yemek yemeyi bilmiyorsanız ilk buluşma heycanınız ile bu durum birleştiği zaman ufak çaplı bir facia yaşayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi