Sevgili ile İstanbul’da Yapılabilecek Aktiviteler


Sevgiliniz ile sürekli aynı mekanlarda buluşuyor ve aynı aktiviteleri yapıyorsanız ufak bir değişikliğin vakti gelmiş demektir. Sizler için İstanbul’da sevgiliniz ile birlikte yapabileceğiniz 5 eğlenceli ve ekonomik aktiviteyi sıralıyoruz.



1. Sinema ve Televizyon Müzesi
Beyoğlu’nda Galatasaray Lisesi’nin olduğu Yeni Cami Sokak’ta yer alan bu müze sinema ve yeşilçama ilgi duyan çiftler için en ideal adresler arasında yer alıyor. Müzeye giriş ise 10 lira. Müze içerisinde pek çok farklı set ekipmanı, fotoğraflar ve yeşilçam ünlülerinin ufak heykelleri yer alıyor.


2. Galata Kulesi
Galata Kulesi uzun süredir ziyaretçilere açık olarak hizmet veriyor. Kuleye giriş ücreti ise sadece 6 lira. Galata Kulesi’nin eşsiz manzarası eşliğinde keyifli bir akşam yemeği de yiyebilirsiniz.


3. Fotoğraf Makineleri Müzesi
Hilmi Nakipoğlu Fotoğraf Makineleri Müzesi hafta içi her gün 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Bakırköy’de ziyaretçilerini ağırlıyor. Fotoğraflara ilgisi olan bir çiftseniz ve önemli özelliklere sahip olan değerli fotoğraf makinelerini keşfetmek istiyorsanız burayı ziyaret edebilirsiniz.


4. Gülhane Parkı
Gülhane Parkı’na sevgiliniz ile birlikte giderek keyifli saatler geçirebilirsiniz. Doğanın güzellikleri ile dolu olan bu ferah mekanda hoş manzaralara karşı güzel bir çay keyfi de yapabilirsiniz.


5. Boğaz Turları
İstanbul’da yaşadığınızı en iyi deniz keyfi yaparak anlayabilirsiniz. Deniz kokusunu doya doya çıkartabileceğiniz boğaz turlarının ücreti ise sadece 12 TL - 15 TL

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?