Et Park Mangal Keçiören | Ankara'da Nerede Ne Yenir?

Ankara'da yasayanlar iyi bilirler artik bizim sehrin trendi kilo etciler. Yaklasik 4 senedir durum bu. Tabi bu trend basladiginda cok az mekan varken simdi mantar gibi cogalma sonucu hemen her mahallede 1 kilo etci var :)

Rekabet cok oldugunda kalitede genelde otomatik olarak duser, ne de olsa rekabet etmek icin fiyat konusunda uygunluk onemli. Iste bugun yazimda sizlerle Kecioren'in hemen girinsde ki Et Park'tan bahsedecegim.

Kecioren'e yakin olmam dolayisiyla zaman zaman Et Park'a gider birseyler yerim. Lezzet anlaminda harikalar yaratan bir mekan degil ama rakipleriyle kiyaslaninca avarajin ustune cikiyor.


Kecioren'in hemen girisinde yer alan Et Park'i saniyorum bu yoldan gcen herkes biliyordur. Mekan 2 katli ve alan olarak oldukca buyuk. Kis mevsimi alt katta hizmet verilirken, havalar duzeldiginde ust teras kat hizmete aciliyor.


Mekan buyuk oldugu icin yer bulamama gibi bir sorun olmasi cok dusuk ihtimal. Ramazanda ve aksam yemek saatlerinde tedbiri elden birakmamakta fayda var.

Et Park'ta oturdugunuz da hemen ikram olarak domates ezme tursumsu bir tabak ile yarma geliyor. Ben bu iki ikramida sevmedigim icin yemiyorum :)




Baslangic olarak tadmak isterseniz corba alternatifi bulunuyor. Ben mercimek corbasi denedim (o kadar zamandir giderim ilk kez corbayi denedim) tavsiye etmem.


Et Park Kecioren de benim favori 3 menum var. 

1- Acili Kofte
2- Dana Buftek
3- Tavuk Sis

Bunlarin disinda kuzu sis, tavuk kanat, tabvuk pirzola, balik denedim ama basarili bulmadim. Eger sizde ilk kez gidecekseniz yukaridaki 3 menuden birini denemenizi oneririm.


Et Park Mangal  Evinde fiyatlar normal. Kilo et fiyatlari 28 den baslayip 60 TL'ye kadar cikiyor. Aile ile gideceginiz guzel bir mekan olarak dusunebilirsiniz. Fiyat anlaminda da butcenizi zorlamayacaktir.

Mekan Değerlendirmesi 

Fiyatlar : Iyi
Lezzet : Normal
Hizmet : Normal
Temizlik : Normal

Yorumlar

  1. Tolga özyürek11 Ocak, 2015

    Buraya ben de gittim, baya iyi et lezzeti

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?