İstanbulda Manzaralı Uygun Fiyatlı 10 Sosyal Tesis

Eşsiz manzaraları ve uygun fiyatları ile özellikle hafta sonlarında İstanbul’da yaşayanların tercih ettiği Belediye tesislerini sizler için sıralıyoruz.


1. Beykoz Koru Sosyal Tesisi
İstanbul Boğazı’na yakın bir noktada yer alan Beykoz Korusu, uygun fiyatları ve boğaz manzarası ile pek çok kişinin yemek için ilk tercihleri arasında yer alıyor. Anadolu yakasında yaşayanlar için hafta sonları açık büfe kahvaltı imkanları da bulunuyor.

2. Malta Köşkü Restoranı
Beşiktaş’ta yer alan Yıldız Parkı’nda bulunan bu tarihi köşk, ağaçlar içerisinde kalabalık gruplara uygun bir hizmet verebilecek yapıya sahip olarak karşımıza çıkıyor. Manzaralı masalarını kapabilmek için ise hafta sonları biraz erken davranmak gerekiyor.

3. Florya Sosyal Tesisi
Deniz manzarası ve etrafında süzülen uçakları ile ünlü olan bu tesiste çay ve kahvenizi yudumlarken sevdikleriniz ile samimi saatler geçirebilirsiniz. Bu mekanın tek sıkıntısı ise aşırı kalabalık olmasıdır.

4. Dragos Sosyal Tesisi
Anadolu yakasında yer alan bu mekan Dragos’un temiz havasında çayınızı yudumlamanıza ya da akşamları lezzetli yemeklerinizi yemenize imkan tanıyor. İçerisinde yer alan çocuk parkları ise çocuklu aileleri oldukça sevindiriyor.

5. Arnavutköy Sosyal Tesisi
Uygun fiyatları ile ünlü olan bu tesis boğaz manzarası karşısında yemeklerinizi yiyebileceğiniz bir mekan olarak dikkat çekiyor. Fakat bu mekanda hafta sonu vakit geçirmek istiyorsanız yer bulma konusunda ufak sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi