Okan Geri Dondu

Uzun bir aradan sonra Okan Bayulgen bu aksam Disko Krali ile yine ekranlara donuyor bence cokda iyi yapiyor. Normalde televizyon izlemeyi cok sevmemeye basladim bunun sebebi herkes tarafindan asikardir sanirim gereksiz diziler, birbirinin aynisi haberler, luzumsuz sabah oglen kusaklari gibi bir cok gereksizlik bunlar arasinda guzle programlar yokmu elbette var ancak genel itibariyle bir kotuluk soz konusu bu yuzden bende daha cok bos zaman bulduka dvd seyrederek gecirmeyi tercih ediyorum. Gecen seneye kadar tek izledigim programdi diyebilirim Okan birazda gece uyku problemim oldugu icin tam bana uygun saatte baslayip uykusuzluguma ortak oluyordu :) ama sukur yine geir donuyor Okan bizi diskoya goturden yola cikarak bu seneki Makina isminide Disko Krali koymus.

Hakki Devrim bu senede yine Okan'la beraber yeralacakmis hemde iki takviye ile birlikte Aydın Boysan ve Erol Günaydın boylee bu heyetimize birde isim verilmis ihtiyarlar heyeti :)

Program dekoruda 3 farkli sekilde olacakmis bakalim bu gece izleyip ilk notu veririz artik. Herkese simdiden iyi seyirler program bu gece Kanal D'de saat 00:30'da basliyor. Hosgeldin Okan ozlettin diyerek son noktayida koyayim :)

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?