Linkz Satis Ortakligi

Bu yazimda sizlere Linkz reklam ortakligi hakkinda bilgiler vermeye calisacagim. Ilk olarak Linkz nedir ve nasil calisir sorularina deginelim :)

Linkz Nedir? Web sitelerini dolaşırken, okuduğunuz herhangi bir metinde, parlatılmış bir kelimeye rastladıysanız Linkz ile karşılaştınız demektir.

Linkz iki formatta reklam hizmeti veriyor:

1- Text Linkz: Size seçtiğiniz web sitelerinde, işaretli sözcüğün yanında yazı alanı ve fotoğraf kombinasyonu sağlar. Bu alanda tamamen bir cümle ya da reklam sloganınızı kullanabileceğiniz gibi aynı alana görsel de ekleyebilirsiniz. Hatta arzu ederseniz aynı alanı flash uygulamayla da değerlendirebilirsiniz.

2- Video Linkz: Kısaca ve bilinen tabiriyle bir video streaming alanıdır. Aynı şekilde işaretli alanınızda ister kampanya filminizi, ister teaser'ınızı ya da tamamen Linkz için hazırlanmış bir videoyu oynatmanızı sağlar.

Linkz kazancina deginecek olursak suan tiklama basina;

Text linkz $0,10
Video linz $0,20

Normal olarak dusundugumuzde bu miktarlar Adsense ile kiyasladigimizda gercekten iyi rakamlar (bu aralar tek tika 0.01 verdigini dusunursek). Isin guzel yani reklamlar iceriginizde ciktigi icin ayri bir yere koyma gibi bir durumunuzda soz konusu degil.
Linkz ve Adsense reklamlarini bir arada yayinlayabiliyorsunuz bir sorun cikmiyor.

Linkz'den odeme alabilirmiyim diye soracak olursaniz bence suan Turkiye'de yer alan en buyuk 3 satis oratginda birisidir Reklamz ve Linkz bu yuzden eger programa kabul edilirseniz paranizi alacaginiza hic supheniz olmasin. Odemeleri ben simdiye kadar sorunsuz bir sekilde aldim.

Linkz her ay 500 dolar barajini gecince odemelerini gerceklestiriyor, odemeden once aylik rapor sizlerle paylasiliyor ve fatura bilgileri bildiriliyor eger fatura kesemiyorsaniz %20 kesinti yapilarak odemeniz yapiliyor.
Kampanya zamani Linkz'den cok guzel paralar kazanmaniz soz konusu yani 500 dolar baraji gozunuzu sakin korkutmasin eger hitiniz iyi ise bu rakama cok kolay ulasacaksiniz yukarida da dedigim gibi kampanya zamani cok daha fazlasini alacaksiniz.

Eger hitiniz guzel ve site iceriginiz saglamsa mutlaka Linkz'e basvurmanizi oneririm kendileri site alimi konusunda secici, her siteyi kabul etmiyorlar ancak kategorisinde kendini ispatlamis siteniz var ise buyuk ihtimal sisteme kabul edileceksinizdir.


Linkz'e basvurmak icin buradaki formu doldurmaniz yeterli olacaktir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi