Adnet Satis Ortakligi

Adnet bir Medyanet istiraki tabi dogal olarak ta Dogan Grubunun bir firmasi. Adnet daha onceleri sadece kendi sitelerinden (Milliyet, Hurriyet, Ekolay, Kanal D, Vatan, Star vb) reklam veriyordu ancak simdi sistemini normal site sahiplerinede acti ve basvurulari kabul etmeye basladi.

Adnet calisma sistemine deginecek olursak size bir kod veriliyor bu kodu sitenize ekliyorsunuz ve reklamlar donmeye basliyor. Siteniz yayinci agi listesinde yer aliyor ve ordanda reklam vermek isteyenler sitenize reklam verebiliyor. Boylece eger populer bir siteyseniz birden fazla reklam veren sitenizi secerse text link basina tiklama oraninizda o oranda yukseliyor. Genelde ilk baslangicta 0,10 ytl kazaniyorsunuz bir tiklama basina.

Odemeler her 150 ytl'yi gectiginizde 60 gun icersinde yapiliyor ve kazancin %60 size %40 Medyanet arasinda paylastiriliyor. Odemeler konusunda henuz bir sorunla karsilasmadim gayet saglam bir satis ortakligi. Her ay basinda kazanciniz mail yoluyla da size bildiriliyor. Hitli ve icerigi saglam bir siteniz varsa ve reklamlari guzel yere yerlestirirseniz Adnet ile gercekten guzel para kazanabilirsiniz.

Ayrica uye girisi yaparak kontrol panelinize girdiginizde ne kadar kazandiginizi, kac tiklama aldiginizi, yayinlanan ve yayinlanacak reklamlarida gorebiliyorsunuz.

Son olarak Adnet hakkinda daha detayli bilgi almak icin buraya Adnet satis ortagi olmak icinde buraya tiklayiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dockers by Gerli Sandalet Modelleri