Reklamz Satis Ortakligi

Reklamz sanirim sitesi olupta bir cok kisinin yayincisi olmak icin caba sarfettigi bir reklam sirketi :) Ben bir kac defa Reklamz satis ortakligina basvurdum ancak kabul edilmemeyi gectim bir olumsuz cevap dahi alamadim :) bu yuzden cevap olumsuzda olsa bence insanlara donus yapmalari en azindan basvurunun nasil degerlendirildigini bilmek konusunda iyi olacaktir.
Reklamz ile calisan cok samimi bir arkadasim araciligiyla calisma sistemlerini sizlerle paylasmaya calisacagim.

Ilk olarak sunu soylemeliyim eger Reklamz'a kabul edilirseniz bunun anlami reklam konusunda artik baska bir sey dusunmeyeceginizdir. Ozellikle kampanyalarin cogaldigi zamanlarda cidden guzel ucretlere banner ve benzer formatta reklamlari yayinlarsiniz.

Reklamz odeme konusunda kesinlikle cok saglam bir firma bu konuda en ufak bir magduriyetiniz olmaz meblag ne olursa olsun odenir. Reklamz'da Linkz gibi dolar uzerinden calisir ve odeme zamani odenecek tutar Turk Lira'sina cevrilir. Odeme yapilmadan once bilgilendirme maili gelir ve fatura bilgileri istenir eger fatura kesemiyorsaniz alcaginiz uzerinden %20 kesinti yapilarak kalan miktar tarafiniza odenir.

Eger Reklamz hakkinda detayli bilgi almak isterseniz burayi, Reklamz satis ortakligi icinde burayi tiklamaniz yeterli olacaktir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi