Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Giyinmeli?


Kısa boylu olduğunuzu düşünüyorsanız, boyunuzun olduğundan daha uzun gözükebilmesi için birkaç noktaya dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Özellikle bir başkasının üzerinde görüp beğendiğiniz kıyafetlerden uzak durarak kendi vücut ölçülerinize uygun olan elbiseleri seçmeniz bu noktada oldukça önemlidir.



Uzun boylu gözükebilmeniz için yüksek belli pantolonlar, etekler ve şortlar giyebilirsiniz. Son yıllarda oldukça popüler olan yüksek belli sade renkli pantolonları giyerek bacaklarınızın daha uzun gözükmesini sağlayabilirsiniz.


Topuklu ayakkabılar kısa boylu kadınların en büyük yardımcılarıdır. Ancak topuklu ayakkabı ile yürümeye alışkın değilseniz mutlaka kalın ve kısa topuklu ayakkabılar giymeniz gereklidir. Aksi takdirde gün içerisinde ayaklarınız fazla yorulabilir ve çeşitli ağrılar çekebilirsiniz.

Renk Seçimleri Nasıl Olmalı?


Tek renk kıyafetler ve aksesuarlar seçmek daha uzun boylu gözükmenizi sağlayabilecek bir yöntemdir. Aşırı sayıda rengi tek bir kombin içerisinde kullanırsanız boyunuzu olduğundan daha kısa bir şekilde dışarıya sergilemiş olursunuz. Bu sebeple tek renk giyinmeye mutlaka özen gösterin.
Maksi elbise olarak adlandırılan elbise modelleri kısa boylu kadınların giyebileceği en ideal elbiselerdir. Düz etek ve elbiselerin maksi boylarda olanlarını giyerek boyunuzu olduğundan biraz daha uzun gösterebilirsiniz.

Pantolon seçimlerinizde ise paça boylarına dikkat etmeniz gerekiyor. Mümkün olduğu kadar kısa paçalı pantolonlar giymeli ve ayakkabınızın hemen üzerindeki hizada biten paçalar seçmelisiniz. Ayakkabınızın bilek hizasında biten paçaları seçtiğiniz takdirde olduğunuzdan daha uzun boylu gözükebilirsiniz.

Kemer kullanırken mutlaka doğru şekilde kullanmaya ve ince kemer seçmeye çalışmalısınız. Kalın kemerleri belinize takarsanız vücudunuzu tam ortadan iki ayrı bölgeye ayıracağınız için daha kısa boylu gözükebilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi