Kot Eteğin Üstüne Ne Giyilir?

Kot eteklerinizi çeşitli şekillerde kombinleyerek farklı stiller ortaya çıkartabilirsiniz. En bilindik ve güvenilir olan kot etek kombinleri arasında ise beyaz sade t-shirt ve mini kot etek kombini bulunmaktadır. Sandalet ve beyaz spor ayakkabılar ile de kot etek kombininizi tamamlayabilirsiniz. Sade ve minimal bir duruşu bu kombin ile elde edebilirsiniz. Bunun dışında mavi renkli t-shirt modelleri ya da beyaz gibi üst parçalar ile de yaz ayları için uyumlu bir kombin yaratabilirsiniz.




Siyah ve sade tasarımlı bir t-shirt modelini siyah spor ayakkabı ya da babet ile kombinleyerek de kot etek giyebilirsiniz. Özellikle plajlarda ve sıcak havalarda bu tür bir stil yaratabilirsiniz. Üzerinize ise takabileceğiniz bir hasır plaj şapkası ile oldukça samimi ve keyifli bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Kot Etek ve Ayakkabı Uyumu


Kot kalem etekleri daha klasik bir stil içerisinde giyebilmek istiyorsanız yüksek topuklu sandaletler ve klasik yüksek topuklu ayakkabılar ile birlikte giyebilirsiniz. Bu tür kombinlerin üzerine ise yine klasik beyaz renkli bir t-shirt giyebilirsiniz. Özellikle kış aylarında bu kombinlerinizde boğazlı kazaklara yer verebilirsiniz. Ayakkabılarınızı ise alternatif olarak bağcıklı botlardan yana seçebilirsiniz.


Sade bir duruş istiyorsanız kot etekleriniz ile birlikte beyaz sade gömleklerinizi de giyebilirsiniz. Yaz ayları için de bu tür gömlek ve kot etek kombinini kullanabilirsiniz. Bütünlüğü ve hareketliliği sağlayabilmek için ise aksesuarlardan faydalanabilirsiniz.

Kot Etek Kombinleri baslikli yazimizda ilginizi cekebilir

son guncelleme 20-11-2020

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi