Mini Eteğin Üstüne Ne Giyilir?


Mini etek modelleri tamamen sizin seçimlerinize bağlı olarak klasik ya da spor bir duruşa sahip olabilir. Bu duruşu yaratabilmek ise sizin seçtiğiniz ayakkabılar, aksesuarlar ve diğer kıyafetler ile ilgilidir.

Minik etek giydiğiniz zaman samimi bir hava yaratmak istiyorsanız üstünüze atlet türü bir badi giyebilirsiniz. Bu kombinin başarılı olabilmesi için etek modelinizi mini kloş ya da mini pileli seçebilirsiniz. Renk seçimi ise tamamen sizin zevklerinize kalmıştır. Ancak seçim yaparken yine de ufak bir uyum yaratmaya çalışırsanız daha başarılı bir kombin yaratmış olursunuz.

Spor ve alternatif bir stil yaratabilmek için eteğinizin önünden, iki ucundan bağlayabileceğiniz şık bir gömlek kullanabilirsiniz. Bu tür gömlekleri isterseniz başka zamanlar aynı şekilde pantolonlar ile birlikte de kombinleyebilirsiniz.


Klasik Mini Etek Kombini Nasıl Yaratılır?


Mini eteğinizi daha feminen bir stil içerisinde kullanmak istiyorsanız ve kalem etek modellerini giymek istiyorsanız düz ve dar etekler ile birlikte giyilebilen gömlekleri kullanabilirsiniz. Örneğin bir iş toplantısı için kalem gömlek giymek istiyorsanız üzerine tek renkli klasik tasarıma sahip bir gömlek seçebilirsiniz. Fakat toplantı yerine daha farklı bir ortamda kalem etek giymek istiyorsanız çiçek desenli bir gömlek de giyebilirsiniz.

Kıyafet seçimlerinizi yaparken her zaman eteğinizin modelini de göz önünde bulundurmalısınız. Düz renkli bir etek giyiyorsanız desenli, desenli bir etek giyiyorsanız düz bir üst seçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi