Oğlak Burcu Kadınlarının Yanlış Bilinen 4 Özelliği


Hayat zaten başlı başına zorlu bir mücadale olarak devam ederken, oğlak burcu gibi zor bir yapıya sahip olan burçta doğmak daha da zor bir hayat yaşayabilmenize yol açabilmektedir. Oğlak burcu kadınlarının dışarıdan bakıldığı zaman yanlış anlaşılan 4 ortak noktasını sizlere açıklıyoruz.



1. Sert Bakışlara İnanmayın

Oğlak burcunun erkeği de kadını da uzaktan bakıldığı zaman sert bakışları ve ciddi duruşu ile sizi biraz korkutabilir. Fakat dışarıdan sert gözüken oğlak burcu kadınlarının içi bir hayli sıcaktır.

2. Duruşları Size Karşı Değildir

Oğlak burçlarının kendilerinden emin ve kibirli gibi gözüken duruşları size biraz itici gelebilir. Kısıtlayıcı ve zor olan Satürn’ün etkisinde olan bu kadınlar şakalara ve ciddiyetsizliklere her zaman açık değildirler. Ancak bu tavırları sizinle alakalı değildir. Bu tavırlar tamamen hayatın ciddi olmasıyla bağlantılıdır.

3. Oğlaklar da Ağlar

Oğlak kadınları duygularını dışarıya çok iyi yansıtamazlar. Özellikle ağlarken onları kimsenin görmesini istemezler. Ancak bu onların duygusuz insanlar olduklarını göstermez. Oğlak burcu kadını size aşık olursa sizin için ağlayabilir.

4. Mizah Güçleri Kuvvetlidir

İlk bakışta çok soğuk ve ciddi gözüken oğlakların iç dünyasına erişmeyi başarırsanız inanılmaz bir mizah gücü ile karşılaşırsınız. Oğlak kadınlarının içindeki bu espirili kişiyi çıkartabilmek için ise onlara büyük bir güven vermelisiniz. Eğer güvenlerini kazanamazsanız dışarıdan baktığınız zaman gördüğünüz o soğuk ve ciddi duruşlu kadın sürekli o tavırlar ile size yaklaşacaktır.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi