Pembe Elbise Nasıl Giyilir?

Yaz aylarının temsilcisi olan pembe rengi bayanların oldukça sevdiği bir renktir. Canlı ve sıcak duruşu ile hayatınıza renk katabilen pembe rengini kıyafetlerinizde kullanabilmek için ise bazı noktalara dikkat etmeniz gereklidir.




Kısa kollu ya da kollu olarak giymek istediğiniz spor ve şık pembe elbiseleri genellikle özel davetlerinizde ve gecelerinizde kullanabilirsiniz. Bronz tenli bayanlarda daha da hoş duran bu tür elbiseleri doğru makyaj teknikleri ile her ten rengine sahip olan bayanlar da kullanabilir.

Pembe bir elbise giymek istiyorsanız vücudunuzun genelini göstermeyen elbiseler tercih etmelisiniz. Vücut hatlarınızı belli eden iddialı duruşa sahip pembe elbiseler giyerseniz, elbisenizin güzelliğine gölge düşürür ve dikkatleri fazla dağıtmış olursunuz.


Aksesuar ve Ayakkabı Seçimi Nasıl Olmalı?


Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise pembenin tonlarıdır. Pembenin pek çok farklı tonu olduğundan dolayı ne tür bir davete katılacaksanız ona uygun bir ton seçmeniz gereklidir. Örneğin koyu pembe tonlarını gece elbiselerinde kullanabilirken, daha açık tondaki pembeleri gündelik kullanım için tercih edebilirsiniz.

Gündüz ve akşam olarak da iki ayrı çeşitte giyilebilen pembe elbiseleri giyerken, giyeceğiniz saate göre aksesuarlar ve ayakkabılar seçmelisiniz. Stiletto model klasik bir topuklu ayakkabıyı her türlü pembe elbisenin altına şık bir şekilde giyebilirsiniz. Aksesuar olarak ise sade tasarıma sahip koyu renkli aksesuarlar tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi