Türkiye’nin En Güzel Koyu Hangisi

Her bir köşesi ayrı bir doğal güzelliğe sahip olan ülkemizin gezilmemiş, görülmemiş ve hala adı fazla duyulmamış pek çok farklı bölgesi bulunuyor. Sizler için hazırladığımız Türkiye’nin en güzel 4 koyu listesine göz atarak bu tür güzelliklerimizi keşfedebilirsiniz.

1. Bademli Koyu
Ege’nin incisi olarak adlandırılan Badem Koyu, Dikili ilçesine 10 km uzaklıktaki bir mesafede yer alıyor. Hakkında pek çok bilgi bulunmayan bu koy, denizin dibini en uzak mesafeden bile görebileceğiniz ve yılın her döneminde berrak bir suya sahip olan bir koydur.


2. Çatı Koyları
Çatı Koyları Gökova Körfezi’nde yer alıyor. Karayolları ile ulaşım imkanı olmayan bu bölgeye yalnızca tekneler ile ulaşabiliyorsunuz. Etrafının ağaçlar ile çevrili olmasından dolayı ise rüzgarı neredeyse hiçbir şekilde hissetmiyorsunuz. Ağaçların içerisinde doğa ile iç içe bir tatil geçirmek istiyorsanız burası sizin için ideal olacaktır.


3. Yedi Adalar
Karayolları ile ulaşamayacağınız bu bölge Gökova bölgesinde yer alıyor. Mercan kayalıkları ile dalış yapmak istiyorsanız burada keyifli vakit geçirebilirsiniz.


4. Okluk Koyu
Okluk Koyu yani bilinen diğer adı ile Turgut Özel Koyu olan bu yerde yerleşim çok fazla olmamasına rağmen çeşitli lokantalar ve işletmeler bulabilmeniz mümkün. Karayolları üzerinden Okluk Koyu’na ulaşabilmek için Marmaris bölgesinden Karaca Söğüt’e geçmeniz yeterli olacaktır.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi