Yaşlanmanızı Önleyebilecek 4 Yiyecek


Beslenme programınıza ekleyebileceğiniz farklı besinler sayesinde vücudunuzda kırışıklığa ve yaşlanmaya yol açan etkileri engelleyebilirsiniz.



1. Domates

Likopen adlı antioksidan maddesinin yer aldığı domates, akciğer kanseri ve birtakım kanser çeşitlerine karşı etkili bir koruma sağlayabilmektedir. Ayrıca domatesi sık sık tüketerek cildinizde ortaya çıkan yaşlanma belirtilerini de engelleyebilirsiniz.


2. Patlıcan

Mor renkli bu lezzetli sebze, mor rengini ve yaşlanmayı önleyici etkisini nasunin maddesinden alıyor. Bu madde sayesinde kan akışı kesilerek kanserli hücrelerin vücuda yayılması engelleniyor. Alzheimer hastalığına da iyi gelen patlıcanı cildinizi genç tutabilmek için bol bol tüketebilirsiniz.


3. Kırmızı Biber

İçerisinde 60’tan fazla C vitamini bulunan kırmızı biberi bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ve cildinizi yaşlı göstermemek için tüketebilirsiniz. Mikrop ve bakteriler ile vücudunuzun savaşmasında yardımcı olan kırmızı biber ayrıca kolajen üretimini de desteklemektedir.


4. Reyhan

Antioksidan ve öjenol içeren bu bitkinin, yapılan araştırmalar doğrultusunda rahim ağzı kanser hücrelerinde antikanserojen etkiye yol açtığı belirlenmiştir.Hücrelerin kendi kendilerini imha etmesini sağlayan bu madde aynı zamanda cildinizi de koruma altına alabilmektedir.


Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi