Cevherin Kalbi Değirmen

Doğanın insanlara besin dışında sunmuş olduğu en önemli şeylerden birisi ise madenler ve bu sistemin en önemli parçaları arasında ilk sırada ise Ball Mill geliyor.


Günlük hayatımızda hemen her yerde kullanmış olduğumuz madenlere dilediğimiz şekilleri verebiliyor ve işleyebiliyoruz. Bunun için gerekli olan en önemli şey ise zenginleştirme işlemi. Birçok maden doğada saf hali ile bulunur. Bu madenlerin işlenmesi sonucunda istenilen esas maden ortaya çıkacaktır. Ancak bunu yapabilmek için kaliteli bir cevher zenginleştirme sistemine sahip olmak şart.


Değirmen olarak adlandırılan bu sistem kurulacak olan tesisin en önemli yapı taşları arasında gösterilebilir. Gerekli olan cevherin içerisine bırakıldığı andan itibaren dış bir kasnak yardımı ile dönmeye başlayan değirmen içerisinde yer alan bilyeler yardımı ile maden üzerinde gerekli olan işlemi yapar. Bu sayede beklediğiniz etkileri daha kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

Doğru Değirmen


Gerekli olan sistem içerisinde en doğru olanı elbette ki değirmen olarak adlandırılan ve silindir şeklini alan Ball Mill. Kaliteli bir tesis ve içerisinde kaliteli bir maden işlenmesi için bu sistemin oluşturulması şart.

Ancak bu sayede elde edilen ham maddeler istenilen ana maddeye dönüşüm sağlayabilir. Çok daha fazlası için bu kalemin tesisi içerisinde mutlaka bulundurulması gerekiyor. Cevher zenginleştirme konu olduğunda bilyeli sistem ile birlikte gerekli olan diğer ekipmanları bir arada kurabilir ve kısa sürede ihtiyaçları karşılayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?