Balayı İçin En Farklı 4 Ülke


Düğün için yaptığınız hazırlıkların sizde yol açtığı stresi ve yorgunluğu üzerinizden atabilmek istiyorsanız bunun en iyi yolu güzel bir balaı olacaktır. Balayında nereye gideceğiniz konusunda hala bir fikriniz yok ise sizler için en iyi 4 balayı yerini sıralıyoruz.





1. Maldivler

Bembeyaz kumlu temiz plajları, hindistan cevizi ağaçları, egzotik havası ve otelleri ile tamamen rahatlayabileceğiniz Maldivler, tropikal iklimin hakim olduğu bir bölge olduğu için Ocak ve Temmuz arası ile Eylül ve Ekim ayları arasında ziyaret edilmesi gereken bir yerdir. Buranın en büyük avantajlarından birisi ise balayı için vize almanıza gerek olmamasıdır.


2. Santorini

Yunan Adaları arasında oldukça büyük bir üne sahip olan Santorini’de keyifli bir balayı geçirebilirsiniz. Günbatımını eşsiz bir manzara içerisinde izleyebileceğiniz bu bölgede fazlasıyla romantik bir balayı yaşayabilirsiniz. Beyaz minik evleri, mavi renkli kapıları ve kendilerine özgü mimarileriyle kendinizi masalın içerisinde hissedeceğiniz bu yeri mutlaka ziyaret etmelisiniz.


3. Brugge

Kuzey Venedik olarak bilinen Brugge, Belçika’da yer alan en romantik şehirdir. Brugge muhteşem mimarisi ve enfes mutfak lezzetleri ile pek çok çiftin her yıl balayı için tercih ettiği en önemli şehirler arasında yer almaktadır.


4. Bahamalar

Restoranlar, gece kulüpleri, akvaryum ve su parkları ile ünlü olan Bahamalar, turistik amaçlı gideceğiniz ve bunu belgelediğiniz zaman vizesiz balayı keyfi yaşayabileceğiniz yerler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi