Mekanlarınızı Renklendirmek Icin Dekorasyon Fikirleri


Elinizdeki mobilyalarınızı ve aksesuarlarınızı kullanarak mevcut dekorasyon stilleriniz üzerinde büyük değişiklikler elde edebilirsiniz. İşte işinize yarayabilecek 4 farklı dekorasyon fikri sizlerle.



1. Duvarlarınızı Süsleyin
Yatak odaları başta olmak üzere mekanınızdaki tüm duvarları etkili bir biçimde kullanmaya özen gösterin. Koltuk ya da yatağınızı tamamlayabilecek niteliklere sahip olan renkli ve desenli bir tabloyu kullanırsanız, mekanınızda büyük bir hareketlilik ve bütünlük elde edebilirsiniz. Duvar süslemedeki amaç mekanın size özel olduğu hissini yaratabilmek ve kişisel zevklerinizi dışarıya en estetik biçimde yansıtabilmektir.


2. Hareketlilik Yaratın
Mekanınıza derinlik ve hareketlilik katacak çözümler üretin. Örneğin yatak odalarınızı yeniden dekore ederken desenli bir yatak örtüsü kullanırsanız bunu mutlaka bir çiçek demeti ile tamamlayın. Çiçekler ayrıca hoş kokulara sahip olduklarından dolayı kendinizi daha da ferah hissetmenizi sağlayacaktır.

3. Üçüncü Boyutlardan Yararlanın
Mekanlarınızın yeteri kadar geniş olmadığından şikayet ediyorsanız, ufak dokunuşlar ile daha ferah ve geniş görünümlü mekanlar elde edebilirsiniz. Bu tür durumlarda kullanmadığınız eşyaları kaldırır ve kullandıklarınızın boyutlarını küçültürseniz başarıya ulaşabilirsiniz. Örneğin komidin, kitaplık ve aydınlatma ürünlerinizi duvara monte ederek alandan büyük bir ölçüde tasarruf edebilirsiniz.


4. Dengeyi Sağlayın
Kullandığınız mobilyalar ve aksesuarlar arasında her zaman bir denge yaratmaya çalışın. Eğer koyu renkli bir dekorasyon stiliniz var ise açık renkli aksesuarlar ile renkler arasında dengeyi kurmaya çalışın.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi