Nasıl Daha Hızlı Kilo Verilir?


Uzun süre boyunca uygulanan diyetler, egzersiz hareketleri ve diğer yöntemler sayesinde kilo vermeyi hedefliyor ancak hala amacınıza ulaşamıyorsanız, bir yerlerde ufak bir hata yapmış olabilirsiniz.


Hızlı bir şekilde kilo verebilmek için ilk kural yemeklerinizi azaltmanız gerektiğidir. Fakat buradaki azaltma kısmı öğünlerinizi atlamak ya da hiç yememek olarak algılanmamalıdır. Atıştırmalık olarak adlandırılan zararlı yiyeceklerin azaltılması ve porsiyonlarınızın ufaltılması yeterli olacaktır.


Gün içerisinde çikolata ve abur cubur türü gıdaları sık tüketiyorsanız bu tür gıdalar yerine faydalı olan meyve ve sebzeleri tüketmeye başlayabilirsiniz. Özellikle yeşil elma, şeftali ve kiraz gibi meyveler kilo vermenizi hızlandıracak ve sizi tok hissettirecek gıdalardır.

Spor Yapmayı İhmal Etmeyin!


Çok sık acıkmamak ve öğün aralarında atıştırma ihtiyacı hissetmemek için lif açısından yüksek olan gıdaları seçmelisiniz. Lif açısından zengin olan gıdalar sizi uzun süre tok tutmaya yetecek gıdalardır.
Sabah, öğle ve akşam saatlerinde ise az yağlı ve şekersiz gıdalar tüketmelisiniz. Akşamları ise uyumadan en az 3 saat önce yemek yemeyi kesmelisiniz. Sabahları kahvaltılarınızı atlamamalı ve metabolizmanızın sürekli olarak hızlı bir şekilde çalışmasını sağlamalısınız.


Uyguladığınız tüm bu yöntemler ve diyet programları ile birlikte ise hareketli bir yaşam tarzını kendinize uygulamanız gereklidir. Eğer yapmış olduğunuz diyetleri düzenli bir egzersiz ile desteklemezseniz hızlı bir şekilde kilo veremezsiniz ve bütün çabalarınız boşa gitmiş olur.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi