Tül Etek Nasıl Giyilir?


Göz alıcı duruşları ve birbirinden farklı renk seçenekleri ile son yıllarda büyük bir moda olmayı başarmış olan tül etekler, bayanların şıklıklarını tamamlayabilmeleri için kullanabilecekleri en önemli kıyafetler arasında yer alıyor. Sizler için hazırladığımız bu ufak rehberde tül etekleri nasıl uyumlu ve şık bir şekilde giyebileceğinizi anlatıyoruz.



Tül etekler kendi başlarına iddialı ve gösterişli bir havaya sahip olduklarından dolayı üzerlerine giyeceğiniz parçalarda sade ve düz tasarımlar tercih etmelisiniz. Eğer yaz aylarında tül etek giymek istiyorsanız üzerine sadece düz beyaz renkli ya da açık düz renkli bir t-shirt giyebilirsiniz. Bu kombininizi stiletto ayakkabılar ile tamamlayabilir ve omzunuza asarak kullanabileceğiniz şık bir çanta ile hareketlilik kazandırabilirsiniz.

Sonbahar ve İlkbahar Aylarında Nasıl Giyilmeli?


Midi boylu tül etekleri yaz aylarında t-shirt dışında açık renkli ve sade tasarımlı olan büstiyerler ile de tamamlayabilirsiniz. Çizgili ya da geometrik tasarımlara sahip olan üstleri de gündelik kullanım için kullanabilirsiniz. Bu kombinde ise ayakkabı seçiminizde ufak bir alternatif yol izleyerek Converse türü bez ayakkabılar tercih edebilirsiniz.


Tül etekleri sonbahar ve ilkbahar aylarında kullanmak istiyorsanız üzerinize şık bir deri ceket giyebilirsiniz. Maskülen bir tarz elde edebileceğiniz deri ceket ve tül etek kombini ile güzelliğinizi bir üst noktaya taşıyabilirsiniz.

Tül etekler ile birlikte deri ceketler dışında gündelik kullanım için blazer model ceketler de kullanabilirsiniz. Blazer ceket kombinlerinde ise ayakkabı tercihinizi stilettolardan yana yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi