Bu Isin Sonu Ne Olur?

Dun gece TV karsisina gecmis gecenin ilerleyen saatlerinde uyuklama moduna gectigim sirada disaridan ilginc sesleri duymaya basladim. Oturdugum yer Sisli olunca gecenin o saati ne sesi oldugunu hemen tahmin edebildim, dedim protestomu var acep, attim kendimi cama aynen herkes almis eline tencere, tava, kapagini can can caliyorlar. Bende katildim tabi elimde tavam :) iste bundan sonra meshur bir suru kanalin oldugu TV'yi actim ama gel gor ki haber disinda her seye ulasabildim. En az 50+ kanal gezdim ve 1 tane bile habere rastlanmadi. Dun gece saat 4'e kadar bende Sisli'de uyumadi. Saat bu saat oldu hala artarak devam ediyor.



Su resimi gorunce kalabaligin dahada artacagini tahmin etmek cokta zor degil aslinda. Foto bugune ait insanlar cikmis kopruyu gecerek Taksim'e yuruyor.

Bugun gordugum guzel bir paylasimda su oldu. Bir cok seyi kisacik bir kelimeye sigdirabilmisler.


Bizim medya cok iyi calisamiyor olsada yabancilar armut toplamamislar BBC World guzel bir haber hazirlamis.




Bu sefer uyanis guzel olsun diyecegim, bir ulkede 29 Ekim, 19 Mayis gibi ulusal bayramlar bile kutlamaya calisilirken biber gazi denen lanet seyin kullaniyor olmasi son olayla had safhaya ulast. Bildigimiz bulut seklinde oradan oraya ilerleyen gaz milleti talan etti. Kimse provake olmaz amacindan sapmazsa adet olarak fazla olan halk bu defa dirinisi kazanacak diye umuyorum.

Bekleyelim gorelim bakalim neler olacak, Turkiye artik uyansin ve aydinlansin.

Bugun gordugum bir diger guzel lafta  "alkolü çok yanlış zamanda yasakladınız, bakın şimdi millet ayıldı" :)

Taksim Gezi Parki Olaylarindan Bir Kac Kare







Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?