Cam Giydirme Nasil Yapilir?

Cam Giydirme Çeşidi: Cam giydirme tasarımı için 4 alternatif sunulmaktadır. Bina yapısı ve uygulama alanına göre uygun olan giydirme çeşidi seçilir. Uygulama zorluğu ve kullanılan farklı malzemeler nedeniyle cam giydirme tasarımı fiyatları da farklılık gösterir.

a) Silikon Cepheler: Binaların dış yüzü için en ideal cam giydirme yöntemidir.

b) Kapaklı Cepheler: Binaların dış yüzü için açılıp kapanabilen en kullanışlı cam giydirme yöntemidir.

c) Transparan Cepheler: Binaların iç dekorasyonunda kullanılan görselliği ön planda olan cam giydirme yöntemidir.


d) Işıklık: Yapı türüne göre mekanların daha fazla ışık almasını sağlayan ve özel olarak tasarlanan cam giydirme yöntemidir.

Yapının Türü ve Büyüklüğü: Cam giydirme tasarımının uygulanacağı yapının türü ve büyüklüğü fiyat belirlemede dikkate alınan en önemli unsurlardır. Yapının cephesi kıvrımlı, girintili çıkıntılı ya da düz olabilir ayrıca konum itibari ile bina çok zor bir yerde de olabilir. dolayısıyla cam giydirme fiyatları belirlenirken binanın türü, iskan özellikler ve yapısı göz önünde bulundurulur.

Kullanılan Malzeme: Cam giydirmede kullanılan malzemeler genellikle aynıdır ancak, yapı türü daha fazla desteklemeye ihtiyaç duyduğunda ya da farklı bir tasarım için müşteri tarafından farklı taleplerde bulunulduğunda maliyet değişebilir.

Cam Tasarım: Özel ya da resmi kuruluşlar camla giydirilen cephe de fotoğraf, grafik tasarım ya da çeşitli görsel çalışmalara yer verebilir. Son derece özel ve dikkat çekici tasarımlardır. Önce, bilgisayar teknolojisi kullanılarak eskizler hazırlanır ve müşteri onayına sunulur. Bu tarz görsel çalışmalar hem binaya hem de bütçeye büyük farklar katar.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi