Birde Bana Sorun

Ben artık böyle bir düşünce ile birlikte yaşamak istemiyorum.
Halk oylaması yaparız. Ben bilirim Melih'in nasıl halk oylaması yaptığını .Seçimleri nasıl kazandığını, hava alanı karşılamasında Çankırı,Çorum, Kırşehir bindirme ekiplerinin nasıl geldiğini.

İsim isim hepsini bilirim.

Diktatörlerin nasıl halk oylamaları yaptığını, % 95 evet nasıl çıkartılır ben bilirim.

Yaladığınız popoların bana neler yaparken sizin camilerde onlara dualar ettiklerinizi de bilirim. Onlarda size bakarak bu millete yaptıklarının iyi olduğunu sizin yalaka meydanlardaki kalabalığınızı göstererek millet istedi yaptık demelerini de bilirim. Şimdi onların yaptıklarını bana gösterip ne çektin sen bee diyorsunuz. Bu yalakalığınızı yüzünüze vurmadığımdan sizinle beraber yaşamak istediğimi düşünüyorsunuz. İnsanız biz diyorsunuz. Ancak iktidarken insana yakın durduğunuzu, Sivas da sıkmadığınız suyu şimdi bana sıktığınızı, içinizde bir başka Sivas isteğinin de var olduğunu biliriz.

İllegal nedir? Legal olmayan nedir?

Kayıtları olmayan, kayıtlı olmayan demektir.

Orada hangi derneğin, hangi partinin kaydı olmadığını söyleyeceksiniz bana. Kontrolü sizde değil mi? İl başkanlığını bastığınız Parti Parti değil mi? İllegal 12 eylül terimidir. Sanki onların devamı olmadığınız söylemi gibi yalan mı? Sizin yaptığınız gibi Hz Ömer, Hz Osman söylemlerini 12 Eylül kurmayları da seçim meydanlarında size, sizin kalabalığınıza anlatmıyormuydu?

Aynı yerden kurulmuş olduğunuzu ben söylüyorum da siz bilmiyormusunuz?

Sizin bu kafanızın bana ne yaptığını bilirim de.

Siz bilmezmisiniz?

Bu yalanlarla birlikte yaşamak istiyormuyum? Sivas, Maraş, Çorum, Malatya isteği dolu bir kafayla yaşamak istiyormuyum?

İşte ona hayır.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi