Serdal Adali Neden Baskan Olmali?

Iste gun geldi catti. Yarin (16 Haziran 2013) saat 10:00 da baslayacak olan secim maratonunu kim gogusleyecek herkes merakla bekliyor. Bir Besiktas'li olarak benim tarafim Serdal Adali. Simdi belki diyeceksiniz Serdal Adali'yi destekliyorsan bu yazida hep onu oveceksin, ama durum oyle degil.

Yarin toplam aidati yatmis 11.500 kongre uyesinin oy kullanma hakki olacak, ve bu kisiler belkide Besiktas'in gelecek icin kaderini belirleyecek kisiler.

Neden kader belirlenecek kisaca degineyim:


1- Fikret Orman secilirse: Eger Besiktas'imiz vizyon olarak yine geride kalacak, kuculme politikasi devam edecek. Mali olarak cok guclu olmadigimiz icinde bu senede Fenerbahce ve Galatasary ile yarisamayacak her maca gittigimizde yada tv karsisinda sac bas yolmaya devam edecegiz. Biliyorum kimse bu gorevi ustlenmediginde Sayin Fikret Orman tasin altina elini koydu ve buyuk bir cesaret ornegi gostererek Besiktas'in basina geldi. Ama bu sadece cesaretle olacak is degil. Ekibinde iyi olmasi lazim ki basari gelsin. Simdi duyar gibiyim takim 3. oldu daha ne olsun, ama oyle degil iste belkide sampiyon olabilecegimiz (en kotu 2.) ligi 3.lukle bitirdik. Batuhan gibi bir adami alip 15+ mac oynatarak (resmi ve hazirlik) neyin israrini yaptik biz? Buna benzer ornekler daha cok var ama yazma luzumu gormuyorum, sonucta KaraKartal'a gonul vermis herkes bunu biliyor.

Sayin Fikret Orman stadi 12 ayda bitirecez dedi dun yaptigi aciklamada 15 ay oldu bu secimden sonra 24 ay olur kesin eminim :)

Transferler ile ilgili genclere sans taniyacaz ne demek sen bu takima yildiz getirmezsen taraftar kimin formasini alacak, kulup geliri nasil artacak, taraftar nasil ateslenecek? Tamam biz taraftar olarak oldukca iyiyiz, Turkiye'de en iyi Dunyada sayili taraftarlardan biri Besiktas taraftari ama onlarda bir yere kadar destek verir. Ligin ortasinda yonetim istifa seslerinin yukselmesinin onune gecilemez. (gectigimiz sezon lig sonuna dogru bir cok kez soyledigimiz gibi)


2- Serdal Adali secilirse: Eger Serdal Adali secilirse ozaman vizyon genisler. Sayin Adali'nin en begendigim yari ve bana durust gelen ozelligi net konusmasi. Sampiyon olacaz diyor adam, her kategoride hedefimiz sampiyonluk diyor. Bakin bu cok onemli, en iyisini yapacaz demiyor sampiyon olacaz diyor. Bu bir cesarettir, istektir, hedeftir.

Kulube spor kategorileri icin ayri ayri buyuk sponsor bulduklarindan bahsediyor. Suan bahsi gecen isimlerin gelmesi bile taraftari ateslemek, Besiktas'i yeniden yarisa sokmak icin bile guzel haberler.

Serdal Adali'nin gecmiste yaptigi trasferler belli, bu yuzden neler yapabilecegi ortada.

Simdi kimisi diyor ki sen once aklan. Serdal Adali zaten aklandi bunu anlamayanlar var. Katildigi canli yayinlarda ne diyor ben hapisteyken bile klulube maddi yardimda bulundum. Bu gercek Besiktas'liliktir.

Simdi eminim ki hala kararsiz olan uyeler var ve yarin oyum kimden olmali diye dusunmeye devam ediyorlar.

Sizlere soylemek istedigim bu onemli secimde vicdaninizi elinize koyun ve Besiktas'imiz icin oyunuzu kullanin. Bu kader oylamasinda size cok is dusuyor. Lutfen Besiktas'imizin yukselmesinden yana kullaniniz oylariniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi