Serdal Adali Baskan Olmali

Besiktas'li olmanin guzelligini bu son yasanan olaylardan sonra çArşı'nin gostermis oldugu tavirla bir kez daha anladim ve gurur duydum. Ancak Besiktas tabi ki sadece çArşı ile varolmus ve olacak bir camia degil.

Yildirim Demiroren donemiyle birlikte yavas yavas cokus icerisine girdigimiz takimimiz bu sene ligi 3. olarak bitirdi. Bu siralama belki kagit ustunde guzel gorunuyor ama benim icin tablo hicte boyle degil. Maalesef yanlis transferler, izlenen yanlis politika Inonu'de seyrettigim her macta bana ve cevremdekilere sac bas yoldurdu. Onde oldugun maci berabere bitirmek, yenmen gerekirken yenilmen cileden cikardi.


Fikret Orman'i ilk secildiginde takdir ettim belkide kimsenin cesaret edemedigi seyi yapti ve baskan oldu. FEDA dendi ve herkes elinden geleni fazlasiyla yapti. Ama burada fazlasiyla elinden geleni yapan taraftardi, maalesef yonetim icin ayni seyi soylemem zor. Saniyorum Besiktas'a gonul veren herkes benim gibi dusunuyor.

Inonu Stadin'da tamamen sirilsiklam olacagimi bile bile takimimi desteklemeye gidip cileden cikmis bir halde evime dondugum cok oldu. Besiktas bunu hak etti mi? Tabiki hayir. Buyuk baskanimiz Suleyman Seba seni ozluyoruz. En azindan durusunla bize buyuk guc veriyordun. Fikret Orman ve yonetimini cesareti icin kutlamaktan baska birsey yapmam soz konusu degil.


Artik zaman geldi diye dusunuyorum. Besiktas Anadolu takimlari ile degil Fenerbahce, Galatasaray'la yarismali Turkiye'de. Avrupa'da sesini duyurmali, bunun icinde vizyonu genis bir baskana ihtiyacimiz var. Bu baskanin ismide Fikret Orman'a karsi aday olan Serdal Adali'dir.

Ben kendim Serdal Adali'yi destekliyorum cunku aranan taze kanin kendisi olduguna inaniyorum. Siz hala kararsizsaniz belkide kucuk bir arastirmayla kararinizi verebilirsiniz.

Besiktas'li taraftarin hakettigi basari icin ihtiyacimiz olan Serdal Adali'ya hep birlikte destek verelim, Kara Kartali yukseklere ucuralim. Her macimiz ayri bir coskuda olsun :)

Serdal Adali'yi takip etmek isterseniz resmi sayfalarinin adreslerinide vereyim, sonrasini siz dusunun..

Serdal Adali Facebook Hesabi: https://www.facebook.com/BJK.SerdalAdali

Serdal Adali Twitter Hesabi: https://twitter.com/serdaladali_bjk

Bu arada cok yumusak bir yazi yazdigimi dusunuyorum. Normalde Fikret Orman'in son olaylarda Carsi'nin yaninda  olmayisindan tutunda Turkiye icin en kritik zamanda mangal partileri vermesini tasvip etmiyorum ama  yinede aklimdaki herseyi yazmadigimi bir kez daha belirteyim istedim.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi