3 Boyutlu Dovme Resimleri

Dovme yaptirmak biraz cesaret isteyen bir is. Bir kere yaptirdiktan sonra devami da gelir derler hep (dogrulugunu bilemiyorum).

Dovme yaptirmaya karar veren bir kisinin en zorlandigi konu ise sekil. Bir dovme nasil olmali ki sizi mutlu etsin? Siradan ve belkide bir cok kiside rastlayabileceginiz bir anlamda populer dovme sekillerinden kacinmakta fayda var. Dusunsenize bir yere gidiyorsunuz ve bir bakiyorsunuz sizin dovmenizin aynisi yaninizdaki masada duran kisinin kolunda :) Bu durum hic guzel olmaz degil mi?

Bir diger husus ise dovmecinin el becerisi. En az dovme motifi kadar onemli bir durum. Dovme yapan kisinin el marifeti sizin istediginiz modelin vucudunuza uygulanmasi gercekten onemli. Bir usta ile amatorun ayni sekli uygulamasi arasinda daglar kadar fark olacagini unutmayin.

Dovme yaptirmaya karar verdiyseniz bence 3d dovme sekillerine bir goz atmanizda fayda var. 3 boyutlu dovmeler vucuda bir usta el tarafindan aktarildiginda inanilmaz goruntuler ortaya cikabiliyor.

3 boyutlu dovme sekilleri o kadar cok ki arasina girince kaybolacaginiza eminim. Ben sizler icin bazi 3d dovme modellerini fikir vermesi acisindan paylasacagim. Ama bu 3 boyutlu dovme desenlerinin sinirinin olmadigini aklinizdan cikarmamanizda fayda var :)



Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi