Hizli ve Ofkeli 6 film Yorumu

Hangover icin yazdigim yazimda seri filmlerinin her yeni serisinde performans dusuklugunden bahsetmistim. Bu performans dusuklugu Hizli ve Ofkeli icin gecerli degil :)

Adamlar serinin 6.sini cekmis olmasina ragmen yine en ufak bir dusus yasatmiyorlar. Dun filmi izlemeden once cok umudum yoktu acikcasi ama izledikten sonra kafamdaki on yarginin yersiz oldugunu coktan anlamistim.

130 dakikalik gorsel solenden sonra birde en sonda yasadigim surprizle hadi canim demekten kendimi alamadim. Haziran 2015 yilinda Hızlı Ve Öfkeli 7 (Fast & Furious 7)'nin cikacagini bilmeme ragmen bu kadar zaman kim bekleyecek diye sitem etmeden duramadim.

Araba tutkunlarinin, macera sevenlerin, aksiyona bayilanlarin filmi olan Hizli ve Ofkeli her yeni serisinde siz ne derseniz deyin, bence ayni seyleri yapacak gibi duruyor. Hasilat rekorlari kirmaya devam edecek bu filmin son serisini hala izlemediyseniz mutlaka listenize ekleyin, pisman olmayacaksiniz.

Hızlı Ve Öfkeli 6 (Fast  Furious 6) Film Kunyesi

Yonetmen: Justin Lin
Yazar: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
IMDB Puan: 7.4
Tur: Macera, Suc, aksiyon, macera
Sure: 130 dakika
Web sitesi: thefastandthefurious.com
Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Ludacris, Luke Evans

Hızlı Ve Öfkeli 6 (Fast Furious 6) Videosunu izle



Hızlı Ve Öfkeli 7 (Fast Furious 7) Videosunu izle



Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi