Maskeli Suvari Film Yorumu

Dun aksam yolda yururken sinemanin onunden geciyordum ki The Lone Ranger Turce cevirisi Maskeli Suvari filminin afisini gorunce durdum. Bir suredir ozellikle Johnny Depp'in yeni rolunu izlemek icin gitmek istedigim bir filmdi. Hemen seanslara bakip uygunluguda yakalayinca aldim bielti girdim filme.

The Lone Ranger (Maskeli Suvari) bastan sonra yerimde duramadim, meraklandiran, oldukca heyecanli bir filmdi dersem tamamen yalan soylemis olurum.  Johnny Depp (Tonto) ve Armie Hammer (Lone Ranger) guzel is cikarmislar oyunculuk adina, bir de beyaz atimiz var ki o en sahaneleri :)

Filmde eglence, romantizm, aksiyon, macera herseye yer verilmis. Vasat diyemeyecegim ama muhtesem kategorisinede sokmayacagim film icin izledigime pisman olmadigim bir film diye tanimlayabilirim. Gitmek isteyenler Karayip Korsanlar'i kadar bir heyecan bulamayacak olsalarda iyi bir film izlemis olacaklar.

The Lone Ranger (Maskeli Süvari) Film Kunyesi

Yonetmen: Gore Verbinski
Yazar: Justin Haythe, Ted Elliott
IMDB Puan: 6.7
Tur: Macera, Western
Sure: 149 dakika
Web sitesi: disney.go.com/the-lone-ranger
Oyuncular: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson, Ruth Wilson, Helena Bonham Carter, James Badge Dale, Bryant Prince, Barry Pepper, Mason Elston Cook

The Lone Ranger (Maskeli Süvari) Videosunu izle


Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi